Prof. Dr. Osman Müftüoğlu,  NTV'de katıldığı "Hayatın içinde ne var" programında koronavirüs aşısıyla ilgili endişelere değinirken en fazla merak edilen "Aşının içinde ne var" sorusuna cevap verdi

"Aşı, hastalanmamamızı, hasta olsak bile hastaneye yatmamızı, hastaneye yatsak bile yoğun bakıma düşmemizi, yoğun bakıma düşsek bile ölümden bizi koruyor." diyen Prof. Dr. Müftüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü "Bu nedenle aşının içinde sağlığımız ile ilgili güvence var. Aşının içinde hayatı sağlıklı bir biçimde devam ettirme fırsatı  var. Yani sağlıklı yaşam seçeneği var" dedi. 

Prof. Dr. Müftüoğlu, daha sonra aşının içinde olanları maddeler halinde sıraladı: Hayat var, güvence var, sağlıklı yaşam var, özgürlük var., Evde kal bitti, hayat eve sığar bitti, bunlar aşı sayesinde bitti. İşimize, gücümüze, okulumuza aşı sayesinde döndük. Aşı sayesinde eşimizi, dostumuzu, arkadaşımızı arar sorar hale geldik. maske ile de olsa yüz yüze bir araya gelebilir olduk.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • SAMÎMÎYET 20.04.2022 08:08
    Virüslere karşı ölümden ve tüm tehlikelerden koruyan sadece Yüce ALLAH'tır.O'nun izni olmadan bilim dahil, hiç bir şey ilerleyemez. Yahu bu bilim dalında yıllarca hizmet vermiş uzman profesörsün. Keşke 3 veya 4 doz aşı vurulanların neden kovid'e yakalandıklarınıda izah etseydin.
  • takipçi 27.03.2022 09:58
    tovbe et bıre gafıl ölümden koruyor nedemek
  • manager 26.03.2022 21:05
    Bende aşının içindekileri söylemeyip kıvırmak isteseydim,aynı cevabı verirdim.bravo iyi kıvırmış.
  • misafir 23.09.2021 09:35
    böyle kaçamak cevap verildiğine insanın şüphesi dahada artiyor!!
  • Ümit 23.09.2021 09:23
    Aaaaaa aşının içinde çip :) yokmuydu.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek