Sakarya

Karasu'da başarılı sporcu altınla ödüllendirildi

13:31 09 Haziran 2016
Karasu'da başarılı sporcu altınla ödüllendirildi

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Sakarya'da düzenlenen Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında +73 kiloda birinci olan Metin Var'a altın hediye etti.

Metin Var'ı makamında ağırlayan İspiroğlu, genç sporcuya bundan sonra da destek sözü vererek başarılarının devamını diledi.

Yapılan her sporun ve kültürel faaliyetin sonuna kadar yanında olduğunu vurgulayan İspiroğlu, "Belediyemizin judo takımı her yıl başarılarla ilçemize dönüyor. Gençlerimizin bu tür faaliyetler içinde yer alması güzel bir durum. Metin kardeşimizi başarılarından dolayı tebrik eder ve hayatında başarılar dilerim." diye konuştu.

Karasu Belediyesi Judo Takımı sporcusu Metin Var da Sakarya'da düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandığını belirterek, "22-23 Haziran tarihleri arasında Makedonya’da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonasına katılacağım. Bu şampiyonada ülkemi temsil edeceğim. Benim için en önemlisi olan Milli Takım hazırlık kampına davet edilmemdi. 10 Haziran'da Çorum'da Milli Takım Kampında yer alacağım için çok heyecanlıyım. Bu kampı en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum. Bugünlere gelmemde desteği olan, yardımlarını bizden esirgemeyen ve her an yanımda hissettiğim Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu'na çok teşekkür ederim." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.