Sakarya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

14:27 03 Aralık 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, hem çalışıp hem daha fazla üretip hem de şehirleri ve doğayı koruyacaklarını, halkla bir olacaklarını, 2019'a en iyi şekilde hazırlanacaklarını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyeyi ziyaret eden Kaya, Başkan Zeki Toçoğlu'ndan kentte yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Ziyarete ilişkin görüşlerine yer verilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Zeki Toçoğlu'nun belediye başkanlığında tecrübeli bir isim olduğunu belirterek, "Hamdolsun Sakarya her alanda ciddi bir gelişme kaydediyor. Ama biz daha fazlasına talip olacağız ve daha fazla üreteceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımız budur. Hem çalışacağız hem daha fazla üreteceğiz hem de şehirlerimizi, doğamızı koruyacağız. Halkımızla bir olacağız. 2019'a en iyi şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Zeki Toçoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genel Başkan Yardımcımıza büyükşehir belediyemizin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdik. 8 yılda Sakarya'ya 2 milyar 150 milyonluk yatırım yaptık. Ulaşım, çevre, enerji, altyapı, kültür gibi yatırımlarımız var. İnşallah Sakarya için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Bir yandan da partimizi 2019 seçimlerine hazırlayacak ve 2023 hedeflerine başarıyla ulaştıracak adımlar atacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar ve Zafer Poyraz da hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.