Sakarya

İki kişi boğazı kesilmiş halde bulundu!

09:05 17 Ağustos 2019 4 Yorum Var
İki kişi boğazı kesilmiş halde bulundu!

Hatay'ın İskenderun ve Sakarya’nın Taraklı ilçelerinde iki kişi boğazı kesilmiş halde bulundu. Hatay'da boğazı kesilmiş halde bulunan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde boğazı kesilmiş halde bulunan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizciler Mahallesi'nde Muhammet İbret'ten (66) haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine araştırma yapan ekipler, İbret'i mahalleden geçen demir yolu hattında boğazı kesilmiş şekilde buldu.

 Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, İbret ilk müdahalenin ardından ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Buradan da Antakya Devlet Hastanesine sevk edilen ağır yaralı Muhammet İbret, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SAKARYA'DA DA AYNI SON

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde dere kenarında, boğazı kesilmiş halde, kimliği belirsiz, 20- 25 yaşlarında erkeğe ait ceset bulundu.

Taraklı Göynük Deresi kenarında, bir kişinin yattığını görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde bu kişinin öldüğü belirlendi. Polis ekiplerinin cesedin üzerinde yaptığı incelemede cesedin 20- 25 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu ve boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Öldürüldükten sonra dere kenarına atıldığı belirlenen ceset, yapılan incelemelerin ardından kimliğinin tespit edilmesi ve otopsi yapılması için Geyve Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    idam isteyenleri görelim kaç kişiyiz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    Idam cezasi gelmedigi sürece artarak devem edecektir böyle olaylar. Adamlar neyden korkacak ki? Nasil olsa bir kac sene sonra cikacaklar yine. IDAM SART
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Boyle canilerle ayni havayi solumaktan tiksiniyorum. Bir insana kiyabilecek kadar hasta ruhlu insanlarin var oldugunu bilmek aci veriyor insana
    Cevapla
  • Sena 4 yıl önce Şikayet Et
    Seri katil mi nedir.Herkesin gözlemlemesi gerekir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.