Sakarya

Korkunç kaza! 30 metreden yuvarlandı, ölü ve yaralılar var

17:26 05 Haziran 2021
Korkunç kaza! 30 metreden yuvarlandı, ölü ve yaralılar var

Sakarya’da İsmail Bayraktar idaresindeki araç kontrolden çıkarak 30 metreden yan yola yuvarlandı. Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde, Adapazarı ilçesi Karaman Mahallesi Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yolu çıkışında meydana geldi. İsmail Bayraktar idaresindeki 34 DTE 897 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu 30 metreden yan yola yuvarlandı. Kazada İsmail Bayraktar ile eşi Nermin Bayraktar ve otomobilin arka camından fırlayan onun annesi Hatun Karaköse (79) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Hatun Karaköse, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“TEYZEMİZ VE ŞOFÖRDE EMNİYET KEMERİ YOKTU”

Kaza sırasında aracıyla yan yolda seyir halinde olan Ercan Yeşilyurt, “Hızının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama arka koltukta yaşlı bir kadın vardı. Arka camdan fırladığını gördüm. O esnada ben biraz hızlı gelmiş olsam benim minibüsümün üzerine düşecekti otomobil. Otomobili gördüğüm anda zaten bir panikledim hemen durdum. Emniyet kemerinin gerçekten hayat kurtardığına bu kazada şahit olduk. Sadece öndeki kadında emniyet kemeri vardı. Teyzemiz ve şoförde emniyet kemeri yoktu” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.