Paris'te Devler Ligi rezaleti! Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Real Madrid arasında oynanan dev final maçı, futbolseverlerin yoğunluktan stada ulaşamaması nedeniyle 3 kez ertelemeli olarak başladı. Skandal olaya maçın yorumcusu Fatih Terim de tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.05.2022 22:50 GÜNCELLEME 29.05.2022 00:42
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiltere ekibi Liverpool'u 1-0 mağlup eden İspanya temsilcisi Real Madrid, kupaya uzandı. Dev finale maçtan önce yaşananlar damga vurdu.
 

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!


DEV FİNAL 3 KEZ ERTELENDİ! PARİS SINIFTA KALDI

Fransa'nın Stade de France Stadyumu'ndaki Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği final mücadelesi  futbolseverlerin yoğunluktan stada ulaşamaması nedeniyle üç kez ertelendi. Paris'te bazı taraftarlar, demir korkuluklardan tırmanarak finalin oynandığı Stade de France'a girdi. Stat çevresinde oluşan yoğunluğa Fransız polisler biber gazıyla müdahale etti.

TSİ 22.00'de başlaması gereken mücadele ilk olarak 22.15, ardından 22.30 ve daha sonra da 22.36'da başlayacağı açıklandı.

Dev mücadele 22.36'da hakem Clement Turpin'in düdüğüyle başladı.

 

Tüm dünyada ekran başına kilitlenen milyarlarca taraftar bu duruma isyan etti.


UEFA'DAN AÇIKLAMA!

UEFA'dan yapılan açıklamada, stadyum dışında yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarların içeriye giremediği ve stadyum çevresindeki yoğun trafik nedeniyle bazı taraftarların maça gelemediği belirtildi.



FATİH TERİM'DEN ELEŞTİRİ, TÜRKİYE'YE ÖVGÜ

Dev finalin yorumcusu Fatih Terim, Paris'te organizasyon eksikliğini eleştirirken Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Terim açıklamasında, ''Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Ali Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa2nın cinayeti bile demokrasi ayağıyla olur. Bunların her pisliği marifet diye yutturulur. Terim haklı.
    Cevapla
  • muhammet ali arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de böyle rezalet bir mac yorumcusu görmedim
    Cevapla
  • MEHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezalet Türkiye de olsaydı, bir daha Türkiye de hiçbir futbol organizasyonu vermezlerdi.
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlıl olarak diyorum Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü fatih Terim’dir.Bir çok özelliğini sevmem,çok da yanlışı olmuştur ama yiğidi öldür hakkını yeme!
    Cevapla
  • Recep yakin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaramaz Adam kendini begenmis.
    Cevapla
  • Köroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş israf çok faydasız işler
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    final olduğunda en az 100 milyon dolarlık hareketlilik oluyor. Bir günde o kadarlık para girişi gözüne az mı geldi. Ayrıca gelenler uzun süre kalmak için gelebilir bu daha da artabilir. Asıl sen boş yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle