Samsun

Halk Sağlığı Müdürlüğünden Havza'ya ziyaret

18:44 03 Ağustos 2017
Halk Sağlığı Müdürlüğünden Havza'ya ziyaret

Samsun Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu ile Müdür Yardımcısı Kamil Güler, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Ziyarette Kasapoğlu, ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan İkiz'e bilgi verdi.

Kasapoğlu ile İkiz, ilçede yapılacak aile, toplum sağlığı merkezleri ile 112 Acil İstasyonu hizmet binaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kasapoğlu, önleyici sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli sunulabilmesi amacıyla ilçede ihtiyaç duyulan hizmet binalarını bir an önce hizmete açmak için çalıştıklarını söyledi.

Belediyelerin verdiği desteğin önemli olduğuna dikkat çeken Kasapoğlu, "Sayın Başkanımız ile yapılacak yeni hizmet binaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve yer tespiti yaptık. Başkanıma verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı İkiz ise, ilçede yapılacak sağlık hizmetlerinin her safhasında destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

İkiz, "İlçemizde tamamlanan yeni hastanemiz, kısa süre sonra hizmete girecek termal fizik tedavi hastanemiz ve diğer yatırımlar ile ilçemiz termal sağlık merkezi olma yolunda ilerliyor. Yapılacak hizmet binaları ile halkımıza ve ilçemize gelen vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verileceğine inanıyorum. Halkımızın sağlık hizmetleri konusundaki gereksinimlerini giderecek yatırımların bir an evvel ilçemize gelmesi için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.