Şanlıurfa

Harran'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

11:14 03 Mayıs 2017
Harran'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Harran ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Süleyman Demirel Lisesi öğretmenleri tarafından okulda geleneksel olarak düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışması, Harran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Ayca ve Belediye Başkanı Özyavuz, yarışmanın ardından elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ettikleri öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Her şeyin başının eğitim olduğuna değinen Özyavuz, "Hayatın her döneminde eksikliği hissedilen eğitim, yatırımların en büyüğüdür. Nitelikli insan gücü olmadıkça hayatın hiçbir alanında başarıdan söz edilemez. İnsana yatırım da ancak eğitimle olur. Bizler, ekonomik ve sosyal kalkınmanın ancak bilimin ışığı altında olabileceğine inanıyoruz ve bu kapsamda eğitime olan desteğimizi her fırsatta sürdürüyoruz." diye konuştu.

Gençlerin eğitimine yönelik her türlü projenin içerisinde yer almaya özen gösterdiklerini anlatan Özyavuz, benzer organizasyonlarda öğrencilerle daha sık bir araya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.