Şanlıurfa

Faciadan kılpayı kurtuldular!

13:45 24 Kasım 2017
Faciadan kılpayı kurtuldular!

Şanlıurfa'nın Şehitlik Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerindeki bir binanın yıkım işlemleri yapılırken yoldan geçen ve içinde insanların olduğu 2 otomobil faciadan kıl payı kurtuldu

Şanlıurfa'da içerisinde insanların olduğu 2 otomobil, yıkımı gerçekleştirilen bir binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Şanlıurfa'nın Şehitlik Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde boşaltılan bir binanın yıkım işlemleri başladı. İş makineleri tarafından uzun uğraşlar sonunda bina, görevlilerin de beklemediği bir anda yıkıldı.

Ortalığın toz dumana döndüğü yıkım anında yoldan geçen 2 otomobil ve görevliler, moloz yığınlarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İŞÇİ FACİAYI ÖNLEDİ

Bir otomobil, moloz yığınlarının düştüğü andan saniyeler öncesi yoldan geçerken, bir başka otomobil ise işçi tarafından son anda durduruldu.

Hem görevliler hem de otomobillerdeki kişilerin büyük şok yaşadığı olay saniye saniye amatör kameralar tarafından görüntülendi. Polis ekiplerinin olay yerinde güvenlik tedbiri aldığı yıkımda ortaya çıkan toz bulutu ise itfaiye ekipleri tarafından sıkılan su ile bastırıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.