Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Saros Körfezi'ne kıyısı olan, maviyle yeşilin buluştuğu Gökçetepe Tabiat Parkı, kamp alanları ve sosyal aktiviteleriyle tatilcilere birçok imkan sunuyor. Özellikle komşu iller ve İstanbul'dan birçok ziyaretçi Gökçetepe'ye akın ediyor.

Kamp içerisinde farklı konaklama alanları var. Karavan, kıl çadır ve serbest çadır kurulu alanlar da mevcut. Ayrıca bu yıl faaliyetine başlayan taş otel de tatilcilerin hizmetine sunuldu. Tatilciler tercih ettikleri sistemde konaklama imkanına sahipler. 

Ayrıca denizin üzerinden giden 310 metrelik zipline mevcut. Macera parkuru olarak adlandırılan 39 farklı spor branşının bulunduğu tırmanma duvarından okçuluğa, atıcılığa, canlı langırta ve yükseklik parkurlarının olduğu çeşitli aktiviteler var.. Öte yandan dünyanın ve Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor günlerde kampçılığa ilgi daha da arttı. İnsanlar sosyal mesafenin daha uygun olduğu alanları tercih etmeye başladılar.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • fatsalı 10.08.2021 13:16
    çok güzel bir mekan ve koy her türlü harika marmaranın bence göz bebeği
  • adem reis 09.08.2021 21:19
    severek gidiyorız dünyada kendi kendini yeniliyen bir koy saroz özelikle burası işletme sahibleri ordaki tüm kişilerle yakınen ilgileniyor fırsat buldukca gidiyorum bodrum antalyaya gitmeye gerek yok burası gerçekten harika bir yer tavsiye ederim sevgiler .