Ara tatilinin keyfini Afyonkarahisar’ın muhafazakar termal otellerinde çıkarın

Kasım ayının gelmesiyle beraber öğrenciler için heyecanla beklenen tatil dönemi yaklaşıyor. Kasım ara tatili, hem öğrencilerin dinlenmesine hem de aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.  Bu nedenle çocukların büyük bir tutkuyla beklediği ara tatil için seyahat rotası planlamanın tam zamanı. Türkiye’nin kaplıca başkenti olarak nitelendirilen Afyonkarahisar, zengin tarihi, büyüleyici manzaraları ve özgün gastronomisiyle kasım ara tatilini değerlendirecek olan tatilcileri bekliyor.

Afyonkarahisar’daki muhafazakar termal otel fırsatlarını HalalBooking ayrıcalıklarıyla inceleyebilirsiniz.

Afyonkarahisar’da yer alan muhafazakar termal oteller keyifli bir ara tatil vadediyor. Birbirinden farklı olanaklar sunan muhafazakar termal otellerde, ailecek kasım ara tatilini değerlendirebilir ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ara tatilinizi Afyonkarahisar’ın muhafazakar termal otellerinde planlamanızın yanında bölgenin kendine özgü gastronomisini ve zengin tarihini keşfedebilirsiniz.

Afyonkarahisar’da gezilecek yerler

·         Şehrin geçmişini keşfetmek isterseniz sizleri Bizans Mağara kilisesi ve Roma Nekropolü ile karşılayacak olan Ayazini Köyü’nü ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda oyma kaya evlere ev sahipliği yapan Frig Vadisi’ni keşfedebilirsiniz.

·         Büyüleyici doğal güzellikler sunan ve tatlı su gölü olan Eber Gölü’nü ziyaret ederek flamingoları ve pelikanları görme şansını yakalayabilirsiniz. Afyonkarahisar’ın meşhur mermer ocaklarını keşfedebilir ve şehrin büyüleyici manzarasını seyredebileceğiniz sıcak hava balonu gezisi planlayabilirsiniz.

·         Türkiye’nin kaplıca başkenti olarak nitelendirilen Afyonkarahisar’a geldiğinizde Afyonkarahisar Müzesi’ni, Millet Hamamı’nı, ihtişamlı görüntüsüyle sizleri karşılayacak olan Afyonkarahisar Kalesi’ni ve Ulu Cami’yi ziyaret edebilirsiniz. Böylece Kasım ara tatilinizi konforuyla sizleri karşılayan termal otellerde geçirmenin yanında şehrin tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Afyonkarahisar’ın meşhur yemekleri

Türkiye’nin önde gelen gastronomi şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar, birbirinden lezzetli yemeklere ev sahipliği yapıyor. Gastronomi şehri olarak nitelendirilen bölgeye geldiğinizde Afyon sucuğu, kaymak, Afyon lokumu, ekmek kadayıfı, kuzu tandır, incir uyutması ve haşhaşlı ekmeği mutlaka denemelisiniz.

Termal suların faydaları

Termal sular, romatizmal, ortopedik ve deri hastalıkları gibi birçok hastalığın tedavisinde önemli bir rol oynuyor. İnsan sağlığı açısından yararlı olduğu ve bazı hastalıkları iyileştirici özelliği bulunduğu bilinen termal sular sayesinde, hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlayabilirsiniz.

Muhafazakar termal otellerin avantajları

Muhafazakar termal oteller, sunduğu korunaklı spa merkezleri, sağlık hizmetleri ve çeşitli aktiviteleriyle tam anlamıyla dinlenebileceğiniz bir tatil vadediyor. Türkiye’nin kaplıca başkenti olarak nitelendirilen Afyonkarahisar’daki muhafazakar termal otellerde konaklarken, termal suların faydalarını deneyimlemenin yanında İslami hassasiyetlere uygun bir şekilde tatil yapabilirsiniz.

Afyonkarahisar’da ailecek ara tatilin keyfini çıkarabileceğiniz muhafazakar termal otelleri sizler için derledik.

Afyonkarahisar’da sizler için seçtiğimiz ilk otel Akrones Thermal & Spa Hotel

Afyonkarahisar’da yer alan ve bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 dakikalık sürüş mesafesinde bulunan Akrones Thermal & Spa Hotel’de yer alan tüm yiyecekler helaldir. Bayanlara, erkeklere özel ve karışık kullanım olmak üzere kapalı ve açık havuz, spa hizmeti sunan otelde islami hassasiyetlere uygun olarak termal tatilin keyfini sürebilirsiniz. Aile dostu otelde, termal suların rahatlatıcı etkisini yaşayabilir ve ara tatilin tadına varabilirsiniz.

Bir diğer otelimiz Grand Özgül Termal Tatil Köyü

Afyonkarahisar’da bulunan Grand Özgül Termal Tatil Köyü, tüm odalarında termal su yer alan ve bölgede yer alan tarihi mekânları ziyaret etmenize fırsat sunan birinci sınıf bir konuma sahip bir oteldir. Çocuklara özel sunduğu olanaklar arasında; çocuk kulübü, çocuk oyun alanı ve havuzu bulunan otelde ara tatilin tadına varabilirsiniz. Bayanlara ve erkeklere özel sağlıklı yaşam merkezleri ve havuzların yer aldığı Grand Özgül Termal Tatil Köyü’nde konforlu tatilin keyfini sürebilirsiniz.

Gezelim.com okuyucuları için önerebileceğimiz diğer otel Korel Thermal Resort Clinic & Spa

Afyonkarahisar’da yer alan Korel Thermal Resort & Spa, alkolsüz ve helal özellikli termal bir oteldir. Otelde termal yüzme havuzları ve zayıflama tedavilerinin yer aldığı sağlık merkezi bulunmaktadır. Tesiste yer alan 4 yüzme havuzunun ikisi bayanlara özel hizmet veren kapalı havuzdur. Korel Thermal Hotel & Spa’da çocuklara yönelik sunulan imkânlar arasında çocuk kulübü, oyun alanı ve salonu yer almaktadır. Otelde yer alan dört sağlıklı yaşam ve spa merkezinin biri bayanlara özel, biri erkeklere özel ve biri karışık kullanıma yönelikken diğeri özel olarak kiralamaya uygundur.

Afyonkarahisar’da tavsiye edebileceğimiz diğer otel NG Afyon Wellness & Convention

Afyonkarahisar’da yer alan NG Afyon Wellness & Convention’da yer alan tüm yiyecekler helaldir. NG Afyon Wellness & Convention’un çocuklara özel sunduğu hizmetler arasında, çocuk kulübü, çocuk havuzu ve su kaydırağı yer almaktadır. Bayanlara özel hizmet veren kapalı ve açık yüzme havuzları, spa merkezi bulunan otelde aile havuzlarının yanı sıra erkeklere özel ve karışık kullanımlı spa merkezleri de mevcuttur. NG Afyon Wellness & Convention, sunduğu tamamen korunaklı spa merkezi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, termal havuz, spa küveti/jakuzi ve masaj hizmetiyle misafirlerine konforlu bir termal tatil vadetmektedir.

Bir diğer otelimiz İkbal Thermal Hotel & Spa

Afyonkarahisar’da yer alan ve tatil, sağlık ve eğlenceyi bir arada sunan İkbal Thermal Hotel & Spa, lezzetli yemeklerin sunulduğu alkolsüz bir yaşam tesisidir. Çocukların konaklama sırasında eğlenceli anlar geçirmeleri için çocuk oyun alanı ve havuzu hizmeti sunulmaktadır. Popüler cazibe merkezlerinin bulunduğu harika bir konuma sahip olan otel, futbol sahası, bilardo ve masa tenisi ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Konforlu ortamıyla ziyaretçilerini ağırlayan İkbal Thermal Hotel & Spa’da, her birinde sauna, buhar odası ve hamam bulunan ve erkekler ile kadınlara ayrı hizmet veren yaşam merkezleri ve havuzlar bulunmaktadır.

Bu içeriğimizde Gezelim.com okurlarımıza Afyonkarahisar’da ailecek ara tatilin keyfini çıkarabilecekleri en iyi muhafazakar termal otelleri tanıttık. Ailenizle ve sevdiklerinizle tatile çıkarken HalalBooking ayrıcalıklarından faydalanmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir