Uzakrota Global 24 Kasım’da İstanbul’da!

Turizm sektörünün en önemli etkinliklerinden Uzakrota’nın yeni durağı İstanbul olacak.

"Dünya seyahat endüstrisinin oyuncularını 10 yıldır bir araya getiren Uzakrota Global, 24 Kasım'da yedinci kez İstanbul'da toplanacak"
Dünyaca ünlü 150'den fazla konuşmacının ve 10.000 turizm profesyonelinin katılımıyla gerçekleşecek bu etkinlik, düzenlendiği ülkelerde turizm alanında büyük ses getiriyor.

Uzakrota Global’in bu yıl odaklandığı konular arasında turizm ve seyahat endüstrisinin sürdürülebilirliği ve geleceği öne çıkıyor. Oturumlarda sektörün inovasyon, yapay zeka, hızlı değişim, dijital pazarlama ve ödeme teknolojileri gibi kavramlar ile ilişkisi ele alınacak.

Uzakrota Global’in oturumları ve konusunda uzman 150 konuşmacısıyla sektörde yeni ufuklar açacağına dikkat çeken marka kurucusu Gökhan Erdoğan, ‘’Yerli bir marka olarak sektöre adım atarak 10 yıl önce ilkini düzenlediğimiz Uzakrota’nın 21. buluşmasını gerçekleştireceğiz. 2022 yılında zirve sayısını artırmaya başladık; 2023 yılında Berlin, Dublin, Saraybosna, Belgrad ve Bakü’den sonraki 6. durağımız İstanbul olacak. 2024 yılında ise kıtaları aşarak Özbekistan, Cape Town, Bakü, New York ayaklarıyla zirvemizi dünyaya yaymaya devam edeceğiz’’ dedi.

Türk Havayolları, Amadeus ve Tourism Malaysia ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan “Uzakrota Global 23″ün kurumsal sponsorluklarını Emirates, Paymentwall, Sigortambudur, Paximum ve Rixos Hotels; medya İletişim sponsorluğunu ise turizm iletişim ajansı Arya Medya yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir