Sinop

Şaka yapan Maraş dondurmacısını polise şikayet etti

14:36 23 Haziran 2020 7 Yorum Var
Şaka yapan Maraş dondurmacısını polise şikayet etti

Maraş dondurmasının bir klasiği olan 'dondurma şakası' karşısında öfkelenen ve birkaç hamlesine rağmen dondurmayı alamayan 5 yaşındaki çocuk, babasına seslenerek, "Baba hemen polisi ara, dondurmayı vermiyor" dedi. Dondurmacı çocuğun gönlünü almak için dondurmayı verse de polise şikayet edilmekten kurtulamadı.

Sinop'ta ünlü Maraş dondurmacısının şakasına maruz kalan 5 yaşındaki Can Yılmaz, birkaç hamlesine rağmen dondurmayı alamayınca babasına seslenerek, "Baba hemen polisi ara, dondurmayı vermiyor" dedi. Küçük Can'ın üzüldüğünü gören dondurmacı gönlünü alarak dondurmayı verse de Can dondurmacıyı polise şikayet etti. Can'ın Maraş dondurmacısı ile yaşadığı diyalog ise sosyal medyada ilgi gördü.

Ailesiyle birlikte Sinop sahilinde gezen Can Yılmaz'ın canı dondurma istedi. Maraş dondurmacısının önüne gelen Can Yılmaz, sipariş verdi. Dondurma toplarını külaha koyan dondurmacı, küçük çocuğa şaka yaptı. Meşhur dondurma şakası karşısında öfkelenen ve birkaç hamlesine rağmen dondurmayı alamayan küçük Can, "Baba hemen polisi ara, dondurmayı vermiyor" diye seslendi. Çocuğun üzüldüğünü gören dondurmacı, önce Can'dan özür diledi, daha sonra ise dondurmasını verdi. Dondurmayla birlikte yolda yürüyen Can, karşısına çıkan polise de durumu anlatarak, dondurmacıyı şikayet etti. Küçük Can'ın dondurmayı alma çabalarına ait cep telefonu kamerası görüntüleri, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi odağı oldu.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğuna şikayet etmeyi öğreten baba! Yarın o çocuk başına bela olur. Biraz da sevgiyi, şakayı, sabretmeyi öğretsen iyi olur, bi kardeş tavsiyesi.
    Cevapla
  • Hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    Şumarık
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    eğer yapmassan maraş dondurması yemiyorsundur markaya değer nasıl katılır eğitimi veriyor dünya ceo ları bazıları da bayatlamış espiri olarak görüyor !! maraş dondurma Türk markasıdır değeridir gururlanacağımıza budamaya çalışıyoruz !
    Cevapla
  • Dulkadiroğlu. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın artık şu bayatlamış espiriyi
    Cevapla
  • malatyali 3 yıl önce Şikayet Et
    dondurmacı polis anne çocuk kimsede maske yok. mersin de serbest mi, korona yokmu yada korku yokmu..
    Cevapla
  • Dermanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Okay Sinaopta hemserim Mersin nereden cikti:-))
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.