Sinop

Akılalmaz olay! Yemeğe gittiği köftecide parmağı koptu

13:07 08 Eylül 2020 7 Yorum Var
Akılalmaz olay! Yemeğe gittiği köftecide parmağı koptu

Sinop’ta bir genç kızın yemek yemek için gittiği köftecide parmağı koptu. Melek Ünal, yaşadığı feci olay hakkında 'başıma gelene inanamıyorum' diye konuştu

Sinop’ta arkadaşlarıyla birlikte yemek yemek için gittiği köftecide sandalyenin arasına sıkıştırdığı parmağı kopan Melek Ünal, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öğle yemeği için arkadaşlarıyla bir köfteciye giden Melek Ünal siparişini verip, masalara yöneldi. Çantasını masaya bıraktıktan sonra iki eliyle tutup öne doğru çekerek düzelttiği sandalyeye oturan Ünal o anda büyük bir acı hissetti. Ayağa kalktığında, sandalyenin oturak bölümüyle, oturağın vidalandığı metal aksam arasına sıkışan sol elinin orta parmağının kanadığını fark etti. Ünal dikkatli baktığında parmağının ucunun tırnağıyla birlikte koptuğunu gördü. Elini peçeteyle sararak kanamayı durdurmaya çalışan Melek Ünal, sandalyenin arasında kalan parmak ucunu da yanına alarak olay yerine çağrılan ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan operasyonla Ünal’ın parmağına dikiş atıldı.

Kopan parmak ucunun hastanede atıldığını belirten Ünal, ”Doktorlar parmağımı 'ameliyatla anca düzelir' diyor. Psikolojim bozuldu. Ben şu ana kadar hiç ameliyat olmadım. Şu anda elimi ve parmağımı eskisi gibi kullanamıyorum. Her gün çok sayıda insanın girip çıktığı yerde başıma gelene inanamıyorum. Arayıp 'geçmiş olsun’ bile demediler. Bu duyarsız davrandıklarını gösteriyor. Hala gelip geçerken oraya bakıyorum, o sandalyeler orada. Tabii, onlar böyle bir şey olsun istemezlerdi ama yine de dikkat etmeleri gerekir" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende parmak dibinden koptu sandım.. Birşey yok aslında
    Cevapla
  • Birvatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok artık. Ameliyat olmaya çokta gerek yok. Kemik dışarı değilse tabi.. Antibiyatik tevaisi ile birlikte batikon banyosu yaparak pansuman yapacaksın pansumanı ıslak yapma ama iyileşir merak etme. Çok geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın.
    Cevapla
  • serdar4444 3 yıl önce Şikayet Et
    sivaslının kuyruk acısı var biryerden . kanunen bayan dava açma hakkına sahip ve davayı %90 kazanır
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    sivas ?
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    işletme neden senden özür dilesin ki? bu yeni nesil de garip; kendi hatalarında bile başkasından özür bekliyorlar, üstelik bir de karşı tarafın suçu yok diyorlar.. ne içiyor bunlar?? istemem ama yan cebime koy havasındalar. geçmiş olsun ama ilginç yani.
    Cevapla
  • Melek Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende ilginçsin
    İlk beğenen sen ol
  • Yozgatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence tazminat davası açmalı mekan sahibi mekanin içinde ve yetki alanındaki araç, gereç eşya , elektirik,su , cam, tavan,vs vs şeylerden sorumludur , iyi sen mekan işlet para kazan kapiyi, sandalyeyi , bozuk pirizi, kirik cami yaptırma , yok öyle dava mekan isletiyorsan müşterinin güvenliğini sağlayacak tedbirleri alacaksın bu böyle biline
  • Iso 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan dubuk bi dusun senin cocuguna olsa Boyle bir olay mekan sahibinden bir "gecmis olsun" beklemen mi sen ?
  • serdar4444 3 yıl önce Şikayet Et
    maddi manevi tazminat yasal hakkın dünyanın her yerinde bu böyledir dava açacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.