Sivas

Başarılı öğrencilerden Altınsoy'a ziyaret

15:58 06 Haziran 2016
Başarılı öğrencilerden Altınsoy'a ziyaret

Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Liselerarası Genel Kültür Bilgi Yarışması’nda birinci olan Kangal Çetinkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve Mersin'de gerçekleştirilen Okullararası Bocce Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Kangal Yatılı Bölge Ortaokulu Bocce Takımı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Altınsoy, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. İlk olarak bocce takımı öğrencileri ve öğretmenleriyle sohbet eden Altınsoy, "Birçok okulu eleyerek Türkiye üçüncüsü oldunuz sizleri tebrik ediyorum. Hem Sivas'ın hem de Kangal'ın adını duyurdunuz. Sizleri daha güzel yerlerde görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Altınsoy daha sonra Liselerarası Genel Kültür Bilgi Yarışması’nda birinci olan Kangal Çetinkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Altınsoy, "Gerçekten önemli bir başarı elde ettiniz. Birçok favori okul vardı ama birinci olma başarısını siz gösterdiniz. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Altınsoy, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarete, Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül, Kangal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan ve öğretmenler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.