Sivas

Sivas'ta yol ve altyapı çalışmaları

14:36 03 Haziran 2017
Sivas'ta yol ve altyapı çalışmaları

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağdat Caddesi’nin devamı konumunda bulunan İşhan TOKİ'de altyapı çalışmaları ile Eğri Köprünün yanına yapılan ikinci köprünün inşası tamamlandı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, çalışmaları yerinde inceleyerek, Başkan Yardımcısı Hasan Karaman'dan bilgi aldı.

Başkan Aydın, "Bu yıl Eğri Köprü ve İşhan TOKİ arasını duble yol şeklinde yapımının son aşamasına getirdik, alt yapıları tamamen bitti. Çok prestijli bir yol oluyor. Üniversite, aydınlatmasıyla alt yapılarıyla standardı yüksek bir yola kavuşmuş oluyor. Eğri köprünün ikinci bölümünün de tamamlanmasıyla birlikte toplu taşım merkezini üniversiteye taşıyacağımızdan dolayı bu yolun yapımına ihtiyaç vardı ve bu ihtiyaç karşılanıyor." ifadelerini kullandı.

Şiddetli yağışlar olduğu zaman ciddi mal ve can kaybı yaşandığını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Sivas'ta bunlar yaşanmıyor. Bu da sadece yol ve kaldırım görüntüye yönelik değil, hizmete yönelik alt yapı çalışmalarımızı etkili ve güçlü bir şekilde yapmamızın büyük bir katkısı var. Sivas bu anlamda Türkiye'nin en sağlıklı altyapısına ulaşma konusunda ciddi mesafe kaydetmiş illerin başında geliyor. Ben özverili çalışan, ramazan, bayram, gece-gündüz demeden çalışan ekiplerimize yardımcı olan halkımıza teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.