Sivas

Sivas’ta acı olay: Cenaze yolu baba ve oğula mezar oldu!

10:55 02 Şubat 2023 6 Yorum Var
Sivas’ta acı olay: Cenaze yolu baba ve oğula mezar oldu!

Sivas Koyulhisar'da yaşanan kazada şarampole devrilen otomobilde ölen Salih Konukçu (43), babası Bilal Konukçu (69) ve arkadaşı Muharrem Önsüz'ün (66), Giresun'daki yakınları Hasan Hastaoğlu'nun (56) cenazesi için yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza, dün sabah saatlerinde Sivas'a bağlı Koyulhisar ilçesi Yemişli mevkisinde meydana geldi. Salih Konukcu’nun iddiaya göre dikkatsizlik nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdiği 34 ES 1821 plakalı otomobil, şarampole devrildi.

KAZADA BABA, OĞLU VE ARKADAŞLARI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada sürücü Konukcu ile babası Bilal Konukçu ve Muharrem Önsöz hayatını kaybetti. Ölen 3 kişinin, Giresun'un Alucra ilçesinde yaşamını yitiren akrabaları Hasan Hastaoğlu’nun cenazesine katılmak için İstanbul’dan yola çıktıkları ortaya çıktı.

CENAZEYE KATILMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

Hasan Hastaoğlu’nun da kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ölen akrabası Mustafa Karagöz'ün (75) cenazesi için 30 Ocak’ta İstanbul’dan Giresun'un Alucra ilçesine geldiği, defin sonrası Aktepe köyünde yol kenarında beklerken Selami T. yönetimindeki 28 M 7126 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandığı, kaldırıldığı Alucra Devlet Hastanesi'nde de yaşamını yitirdiği belirtildi. Hastaoğlu ilçede toprağa verilirken, gözaltına alınan minibüs sürücüsü de tutuklandı.

CENAZELERİ GİRESUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Salih Konukcu, babası Bilal Konukçu ve Muharrem Önsöz'ün cenazelerinin bugün Alucra ilçesinde toprağa verileceği bildirildi. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz dikkat lütfen yazık insan üzülüyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefat edenlere Yüce Allah rahmetiyle muamele eylesin. Mekanları Cennet olsun. Ailelerine başsağlığı ve sabırlar. dilerim.
    Cevapla
  • mursal 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Ceryancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan abiyle elektrik dağıtım şirketinde çalışmıştım.Hakkım varsa helal ettim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.Yakinları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.