Yeneroğlu'ndan Alman vekile tokat gibi yanıt

AK Parti Milletvekili Yeneroğlu, Almanya’da katıldığı televizyon programında, PKK’nın Almanya tarafından nasıl kollandığını ortaya koydu.

GİRİŞ 09.06.2016 12:54 GÜNCELLEME 09.06.2016 15:05
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Almanya’da Anne Will’in moderatörlüğünde yayınlanan tartışma programında Almanya Federal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Norbert Röttgen’e verdiği yanıtta, Almanya’nın terör örgütü PKK’ya nasıl kol kanat gerdiğini oldukça çarpıcı örneklerle ortaya koydu.

Yeneroğlu, “PKK Almanya’da sadece kağıt üstünde yasak. PKK Almanya’yı finansman, güç ve militan toplama yeri olarak kullanıyor. Bunu Anayası Koruma Dairesi (Almanya İç İstihbarat Dairesi) raporlarında okuyabilirsiniz” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Yeneroğlu,  Almanya’da bir televizyonda yayınlanan tartışma programında Almanya Sol Parti milletvekili Sevim Dağdelen, Duisburg Essen Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci ve Türkiye Uzmanı Dr. Burak Çopur ve programında Almanya Federal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Norbert Röttgen’in katıldığı tartışma programında HDP’nin PKK ile ilgili ilişkisini ve Almanya’nın terör örgütünü nasıl desteklediğini dikkat çekici örneklerle anlattı. Star.com.tr

YORUMLAR 49
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Alman kamuoyuyla adam türkiye'yi anlatmış kardeşim bundan ötesi var mı savaş cephede kazanılabilir ancak masada kaybedersen bir anlamı olmaz
    Cevapla
  • soner 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlayana, sivri sinek saz. Gerisine top atsan az.
    Cevapla
  • MErt 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam yapdırmış
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun ağzına sağlık sayın milletvekili
    Cevapla
  • Has Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah razı olsun sayın vekilim,Türkiyeyi Reisi ne güzel savunmuşsunuz!!! Döktürmüşsünüz,alman mallarına da nal toplatmışınız...Ordaki PKKlı zibidiyede ağzının payını çok güzel vermişsiniz... Aslında her ülkeye bir vekil gidip Türkiyenin şuanki durumunu anlatsa çok iyi olurdu.Çünkü orda yaşayan insanlar da az çok doğruları görürdü anlardı..Tebrikler sayın vekilim:))))))
    Cevapla
  • adamınteki 7 yıl önce Şikayet Et
    cakallar etrafını sarmış. o aslan yedirir mi kendini sizin gibi kanı bozuklara. bir kez daha grur duydum bu vekilimle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması