Bakan Kılıç 'Karbeyaz' ve çocuklarla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin resmi maskotu Karbeyaz ile bir araya geldi.

Bakan Kılıç 'Karbeyaz' ve çocuklarla buluştu
Bakan Kılıç 'Karbeyaz' ve çocuklarla buluştu
GİRİŞ 28.01.2017 14:03 GÜNCELLEME 28.01.2017 14:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa'nın önemli kış spor merkezlerinden biri olan Erzurum'un ev sahipliği yapacağı 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin resmi maskotu Karbeyaz ile bir araya geldi.

11-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak organizasyon öncesi gerçekleşen buluşma keyifli ve neşeli anlara sahne olurken, Bakan Çağatay Kılıç, Karbeyaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Çağatay Kılıç, buluşma sonrası resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Erzurum'un ev sahipliği yapacağı Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin maskotu 'Karbeyaz'ı misafir ettik. Sevimli maskotumuz, Geleceğin olimpiyat şampiyonlarının mücadele edeceği EYOF 2017 Erzurum'a büyük bir heyecan ve renk katacak"

Karbeyaz çocuklara ulaşıyor

EYOF 2017 Erzurum’un resmi maskotunun ismini sosyal medyada yapılan oylama sonucu halk “Karbeyaz” olarak belirlemişti. Festivalin renkli yüzü Karbeyaz sadece sportif faaliyetlerde değil, organizasyon kapsamında düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde de yerini alıyor.

EYOF 2017 Erzurum için organizasyon anlamında her türlü hazırlıklar devam ederken, sosyal sorumluluk projesi “Şampiyon Ol” birinci yarıyıl öğrenim sürecinde kentin çocuklarına ulaştı ve Karbeyaz da projenin renkli yüzü oldu.

Öğrencileri okullarında ziyaret eden Şampiyon Ol ekibi ve Karbeyaz, yarıyılın son okul günü minik şampiyonları yalnız bırakmayarak karne heyecanlarına ortak oldu. Geleceğin şampiyon adayları karnelerini Karbeyaz’ın elinden aldı.

YORUMLAR 3
  • Erdaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever Dadaşıma herşey yakışıyor inşallah dünya kış olimpiyatları da gelecek
    Cevapla
  • karslı 7 yıl önce Şikayet Et
    kristalize kar'ı, ormanla iç içe uzun kayak pistleri, Allahu ekber dağlarının ihtişami ile insanın aklıni başından alan sarıkamış kayak merkezi neden gözardı edilir anlasilir değil !?
    Cevapla
  • Iğdırlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sarıkamış kırsal bölge olduğu için mümkün değil belki 500 yıl sonra....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!