HÜDA PAR'dan referandum açıklaması

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilendi" dedi.

HÜDA PAR'dan referandum açıklaması
HÜDA PAR'dan referandum açıklaması
GİRİŞ 17.04.2017 14:27 GÜNCELLEME 17.04.2017 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, halk oylamasına ilişkin, "Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir" değerlendirmesinde bulundu.

Yapıcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, dün yapılan halk oylamasında "Evet" oyu kullandıklarını belirtti. Parti olarak siyasetteki yegane ölçülerinin İslam olduğunu ve bu ölçü gereği halk oylamasında "evet" tercih kullandıklarını aktaran Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Partimizin 'evet' kararının referandum sonucunu ne oranda etkilediğini ve alınan bu sonuçta partimizin rolünü elbette ki halkımız takdir edecektir. Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir. Bu duruşumuz halkımızın maslahatına olacak şekilde sonuçlanmıştır ve bizim için önemli olan budur."

Yapıcıoğlu, parti disiplinine uyarak sandıklara giden ve kararları doğrultusunda oy veren teşkilat üyelerine teşekkür ederek, halk oylaması sonucunun millete ve memlekete hayırlar getirmesini diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Kürt 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar senin oyun değil kendine pay çıkarma milletin pkk ve hdp tokatıdır
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı