Rusya'dan Erdoğan ve Ruhani açıklaması

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya, Türkiye ve İran liderleri arasında üçlü zirve organize edilmesi için hazırlık yapıldığını ancak kesin tarihin henüz belli olmadığını ifade etti.

Rusya'dan Erdoğan ve Ruhani açıklaması
Rusya'dan Erdoğan ve Ruhani açıklaması
GİRİŞ 26.02.2018 19:07 GÜNCELLEME 26.02.2018 19:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani arasında yapılması planlanan üçlü zirveye ilişkin soruları yanıtlayan Peskov, "Görüşme hazırlanıyor. Henüz kesin tarih yok. Diplomatik kanallar üzerinde mutabakat sağlanır sağlanmaz, sizlere duyuracağız" dedi.

İlkin 22 Kasım'da Rusya'nın Soçi kentinde üçlü zirve düzenleyen liderlerin bu kez bahar aylarında İstanbul'da biraraya gelmesinin beklendiği medyaya yansımıştı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Koridor.. 6 yıl önce Şikayet Et
    5 senedir iran rusya bu savaşda katliam yaptılar ve halende yapıyorlar doğu guta kan ağlıyor güya rusya ateşkes dedi Nerde?bunlarla anlaşma olmaz esed zalimini rusya iran başından beri destekliyor bizimle oyun oynar gibiler madem öyleyse doğu gutadaki insanlara koridor açılsın o insanları ordan alalım.
    Cevapla
  • 1.OsmanlıTorunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisimiz Nederse Doğrudur
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum..
    Cevapla
  • Bozoklu Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakalım zirveyi zırvayı bunlar masada edebiyat yapıyor suriyede katliam yapıyor
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de iç savaş var... Piknik yok savaş var, savaşlarda insanlar ölür. Katliam haberlerinin tamamı tek taraftan (isyancılar) aktarılıyor. herhangi iki taraf arasındaki bir çatışma veya anlaşmazlık durumunda iki tarafın da savunması/fikri/görüşü/düşüncesi/iddiaları alınır ve karar verilir. Tek bir taraftan haber alıp da "katliam yapılıyor" demek hem hukuksuzluk hem de ahmaklıktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...