Parlamentoda barbarlık: Türk vekili dışarı atın

Yunan meclisindeki toplantıda, aşırı sağ görüşlü Altın Şafak Partisi'nin milletvekili Kassidiaris, SYRIZA'nın Rodop Milletvekili Mustafa'ya sözlü saldırıda bulundu

Parlamentoda barbarlık: Türk vekili dışarı atın
Parlamentoda barbarlık: Türk vekili dışarı atın
GİRİŞ 06.03.2018 21:04 GÜNCELLEME 06.03.2018 21:05
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Yunanistan meclisindeki dış ilişkiler ve savunma komitesi toplantısında, aşırı sağ görüşlü Altın Şafak Partisi milletvekili Ellias Kassidiaris'in, SYRIZA'nın Rodop milletvekili Mustafa Mustafa'ya yönelik ırkçı ifadeleri tartışmaya yol açtı.

"TÜRK MİLLETVEKİLİNİ DIŞARI ATIN"

 

Yunan basınına göre, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ın, Kıbrıs meselesi ve Türkiye ile ilişkileri içeren konuşması sırasında, Altın Şafak Milletvekili Ellias Kassidiaris'in, Mustafa'nın toplantıdan atılması gerektiği yönündeki açıklamaları sebebiyle tartışma yaşandı.

Kassidiaris'in Mustafa'ya yönelik, "Türk milletvekilini aramızda bulunduramayız. Türk ajanı dışarı." şeklinde ifadeler kullandığı kaydedildi.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Başta komitenin SYRIZA'lı diğer üyesi Nikos Ksidakis ile ana muhalefet Yeni Demokrasi Partisi'nden Yorgos Koumouçakos olmak üzere, diğer milletvekillerinin, Altın Şafak üyesi vekilin sözlerine tepki gösterdiği belirtildi.

Tartışmanın hararetlenmesiyle, güvenlik görevlilerinin salonun kapısına geldiği, ancak kısa bir aradan sonra toplantının yeniden başladığı ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    AB demokrasisi gerçek yüzünü gösteriyor. Bundan mutlu oldum. AB de demokrasi diye nutuk atanlar artık bu nutukları atamayacak.
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    atar onlar bunun benzeri binlercesi var hangisini gördü ki bunu görsün. bize gelince gözleri kör kulakları sağır oluyor.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Irklılık uluslararası bir suçtur, hakkında işlem yapılmazsa AB yasaları ırkçıdır.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupa birliği!!!!!! Demokratik Yunanistan!!
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün avrupanin bize yaklaşımı budur bizde ise bir yabancı seviciligi var bize nasıl davraniyorlarsa bizde öyle davranalım Şanlı Bayrağımızı yunanlı itler yakıyorsa aynı şekilde karşılık verelim hak etmeyenlere gösterilen merhamet bize zarar veriyor
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın demokrasisi. Aslında batı dediğimiz tek dişi kalmış canavarın da göstergesi.Yazıklar olsun sizin gibi haçlı zihniyete.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!