Seçim öncesi dikkat çeken ziyaret!

Almanya'nın Avrupa ile ilişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth, Türkiye'ye gelme kararı aldı. Roth, 7 Haziran seçimleri öncesi de benzer bir ziyaret gerçekleştirmişti.

GİRİŞ 07.05.2018 10:24 GÜNCELLEME 07.05.2018 23:49
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Türkiye, 24 Haziran'da yapılacak tarihi seçimlere hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bu kez kaybetmek istemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kirli hesaplarla ittifak yaptı.

ALMANYA HAREKETE GEÇTİ

Türkiye'deki seçim sürecine partilerden önce dahil olan Almanya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın propaganda çalışmalarına izin vermeyeceklerini açıklamıştı. Almanya'nın bu açıklamasından sonra muhalefet partileri ülkedeki çalışmalarına hız verdi.

TÜRKİYE'YE GELİYOR

 

Yaşananların ardından Almanya'nın Avrupa ile ilişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth, Türkiye'ye gelme kararı aldı.

CHP ZİYARETİ

Roth, ziyareti kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarıyla bir araya gelecek.7 Haziran'da yapılan seçimlerin hemen öncesinde de Türkiye'ye gelen Alman Bakan, yine Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü.

YORUMLAR 150
  • elif 5 yıl önce Şikayet Et
    peki bu mikrop herife biz niye izin veriyoruz.bizim bazı partilere onlar izin vermiyorsa bunun burada işi ne? yoksa türk vatandaşı oldu oy kullanacak da bizim mi haberimiz yok.
    Cevapla
  • OLCAY 5 yıl önce Şikayet Et
    Almayın sınırdan içeri adımını atmasın.
    Cevapla
  • Almayın 5 yıl önce Şikayet Et
    Ab den secime mudahale istemiyoruz.almayin.sokmayin ulkeye.
    Cevapla
  • Yorgun adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavas yavas chp yi yonetenler piyasaya cikiyor daha onceki yazilarimda yazdim kilicdaroglu tam bir kukla ipleri nasil cekilirse oyle oynuyor secimden sonra buyuk hezimete ograyacak verdigi sozleri yerine getiremedi diye dis gucler babasinin hayrinami destekliyor kk dupe duz emirle pkk yi destekliyor dersimli kk baba neydiki sen Baska olasin ataturkun partisini teror yuvasi yaptin
    Cevapla
  • Salih MERT 5 yıl önce Şikayet Et
    bu akadaşlar rahatımız bozulur diye terör örgütlerine yataklık ediyolar utanmadan.şimdi de yemeye çalıştıkları Türkiye, hep AKP sayesinde güçlü mü kalacak diye korkup duruyolar.geçti borun pazarı ..kumda oynayın orada başka almanlar var..türkiye dimdik ayakta alimallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?