AK Parti'den Fransa'ya sert tepki

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ''300 Fransız sözde aydının bildirisi bağnazlıktır. İmza attıkları utanç vesikasını lanetliyorum'' dedi.

AK Parti'den Fransa'ya sert tepki
AK Parti'den Fransa'ya sert tepki
GİRİŞ 07.05.2018 16:55 GÜNCELLEME 07.05.2018 17:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ünal, Twitter hesabından, Fransa'da Kur'an-ı Kerim'den "şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması" yönünde yayımlanan bildiriye ilişkin paylaşımda bulundu.

Bildiriye tepki gösteren Ünal, şunları kaydetti:

 

 

"Fransa'da 300 sözde aydının, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılmasını talep eden bir bildiri yayınlaması en hafif tabirle bağnazlıktır. Siyasetin ve akademinin arkasına saklanarak İslam düşmanlığı yapmak, kutsal kitaba dil uzatmak ve Müslümanlara hakaret etmek Avrupa'nın içinde bulunduğu ruh haliyle ilgilidir. Bu 'modern' haçlı zihniyetinin temsilcilerini ve imza attıkları utanç vesikasını lanetliyorum. Yüce dinimiz İslam ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim, kıyamete kadar değişmeyecek, insanlığa ışık tutmaya devam edecektir."

YORUMLAR 11
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Aynen açıklamaya destek veriyoruz. Kur'an için canımız feda.
    Cevapla
  • emekli42 5 yıl önce Şikayet Et
    Kutsal Kitabımız Kur-an-ı Kerimden tek noktayı dahi silmeye değil 300 kişinin tüm kefereler bir araya gelseler bile gücünüz yetmeyecektir. Çünkü ''O'' nun koruyucusu Cenab-ı Allah' tır(cc) .Bu böyle biline ey kefereler.
    Cevapla
  • Türkmenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın ayetlerini değiştirmeye kimsenin gücü yetmez o aydın bozuntusu kafir ve yahudilerin böyle bir işe kalkışmasının neticelerini zamanında dedeleri gördü kendileri de görür elbet çünkü onun koruyucusu önce ALLAH TIR....
    Cevapla
  • mehmmet 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın hükümet siz ilk önce ilahiyat fakültelerindeki sapıkları temizleryin .fransız zaten gavur
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Fıransanın ne haddine KURANI KERİM tebliğ edildiği günden günümüze aynı şekilde korunmakta ve hükümleri icra edilmekte eğer birşeyleri düzeltmek istiyorlarsa zalimce katledilen insanları ellerinden hak ve özgürlükleri alınan insanları ve hukuka baksınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan