Gürsel Tekin'in yalanı elinde patladı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Suriyeli ve Afgan mültecilere 150 bin kimlik kartı dağıtılacağı yönündeki iddiaları yalan çıktı.

GİRİŞ 29.05.2018 00:58 GÜNCELLEME 29.05.2018 01:00
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Twitter hesabından bir video paylaşarak, "Bu görüntüler, Gaziosmanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde çekildi. 150 bin Suriyeli ve Afgan'a ait yeni kimlik kartları gelmiş. Gaziosmanpaşa’ya 150 bin kimlik kartı geliyorsa, gerisini siz düşünün!" değerlendirmesini yapmıştı.

BAKAN'DAN JET YANIT!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Gürsel Tekin'in Suriyeli ve Afgan mültecilere 150 bin kimlik kartı dağıtılacağı yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün Tekin hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

'GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  Gürsel Tekin'in Twitter hesabından paylaştığı görsele yer vererek, iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK'

 

 

Soylu, "Siyaseti yalan ve kirlilik üzerine kurmuş anlayışın temsilcisi Gürsel Tekin! Seçimi ifsad etmek için kendi sosyal medya hesabından paylaştığı yalanla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüz suç duyurusunda bulunacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 46
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Cehapelilerin mayasında var yalan tekinide inceside kılıçdaroğluda sizler kulaktan duyma yalanlarla siyaset yapıyorsunuz muharrem ince sen git bodrumda sahilde biranı iç gürsel tekin zaten senin suratında meymenet yok kemal dersen yalancının kendisi bir tane yaptığınız veya yapcağınız icraatınızı anlatın yokki
    Cevapla
  • Ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Gel gürsel gel bakalım :)
    Cevapla
  • zabit 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı kocamış benzetmek gibi olmasın yani yalan söylerken acaba sonradan yüzüm kızarmaz mı diye düşünmez mi
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bi yalan yarışı olsaydı chp nal toplatırdı.
    Cevapla
  • BİTLİSİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyetinde sorun olan bu partinin bütün elemanları yalancı mı? Evet yalancı hepsi çarkçı başının mamulü. Türk halkı adına bu zihniyetten utanıyorum. Yazıklar olsun.Beyler dürüst olun yalanların ortaya çıkma huyları var. Sonra rezil olursunuz.Oluyorlarda yüzleri yüz değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor