Karayılan'dan CHP'ye HDP çağrısı

Örgütün elebaşlarından Murat Karayılan, 24 Haziran'da HDP'nin barajı aşması için muhalefet partilerine oy çağrısı yaptı.

Karayılan'dan CHP'ye HDP çağrısı
Karayılan'dan CHP'ye HDP çağrısı
GİRİŞ 02.06.2018 21:25 GÜNCELLEME 02.06.2018 21:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin barış ve huzur dolu bir geleceğe ilerlemesine engel olmak isteyen terör örgütü PKK, seçimler öncesinde siyasi kanadı HDP'ye destek için muhalefet partilerine çağrılarda bulunmaya başladı.

HDP BARAJI GEÇEMEZSE PKK ÇOK ZOR DURUMDA KALACAK

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terörle mücadeledeki kararlılığından çekinen terör örgütü, HDP'nin seçimlerde barajı geçememesi durumunda oldukça zor duruma düşecek.

Gizli yandaşlarını sahaya süren örgütün elebaşlarından Murat Karayılan, HDP'nin barajı aşmasını "hayati" derecede önemli olarak gördüklerini söyledi.

KANDİL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA VE KARAMOLLAOĞLU'NA ÇAĞRI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na çağrıda bulunan teröristbaşı Karayılan; OHAL'de seçimlerin yapılmasının doğru olmadığını, HDP'nin barajı aşması için herkesin fazlasıyla çalışması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 14
  • cengizhan 5 yıl önce Şikayet Et
    millet ittifaki diyenler.. hangi milletin ittifakinda oldugunu iyi gorsunler
    Cevapla
  • Kanuni 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gelişen vakalar karşısında hala CHP ye oy veriyorlarsa hiç kimse kusura bakmasın CHP ye oy verenler benim nazarımda terör sevici ve vatan hainidir.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıra sana geliyor alçak. Senin de destekçilerinin de sonu tek kurşun olacak. Bunlarla ittifak yapan alçaklar gizlenmeyin. Kuzey Irak'ta selamlar. Milletim müsterih olsun bu vatan ölmek için çok yiğit var. Yeterki vatanımız selametle olsun biz ölürüz
    Cevapla
  • alparslan 43/35 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlari gorup hala chp oy verenler vijdan yokmu sizde
    Cevapla
  • Şıkmaimoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp karakoyunluda sizinle. Bu oyunu bozmada bizde itler siyaset yapacaksan önce gel aklan daha sonra er meydanına çık yüeğin yetiyorsa apoyu ziyaret et liderine itimat etmeyenden lider olurmu seloyu ziyaret edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu