CHP yönetimi 'kurultay yok' dedi

CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etti. Partiden yapılan açıklamada geçerli imza sayısının 605 olduğu ve kurultay için yeterli olmadığı belirtildi.

CHP yönetimi 'kurultay yok' dedi
CHP yönetimi 'kurultay yok' dedi
GİRİŞ 06.08.2018 17:14 GÜNCELLEME 06.08.2018 17:36
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'de kurultay sesleri yükseldi. Seçimlerde partinin başarısız olduğunu savunan muhalif kesim Genel Merkez'e kurultay çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu ve parti yönetimi ise yerel seçimlere odaklanılması gerektiğini ve kurultay yapılmayacağını belirtti.  Kurultay yapılmayacağının açıkça belirtilmesi üzerine muhalifler delegelerden imza toplama sürecini başlattı. Geçtiğimiz perşembe günü kurultay çağrısında bulunan parti içi muhalifler 630 imza toplandığı ve kurultayın yapılması gerektiğini duyurdu.

ISLAK İMZA İÇİN SÜRE DOLDU

 

 

Muhaliflerin çağrısına CHP yönetiminden ise jet hızıyla yanıt geldi. Teslim edilen imza sayısının 618 olduğu, geçerli imzaların ise 605 olarak görüldüğü belirtildi. İmza vermek isteyen delegelerin noter onaylı ıslak imzasını teslim etmesi için verilen son süre de doldu.

YETERLİ İMZA YA ULAŞILAMADI, KURULTAY YOK

CHP Genel Merkezi'nden  bugün yapılan açıklamada, 569 imzanın toplandığı ve yeterli sayıya ulaşamadığı belirtildi. CHP yönetimi, "Salt çoğunluk sağlanamadı kurultay yok" diyerek son sözü söyledi.

 

YORUMLAR 126
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP siz bir evi bile yönetemezsiniz sizin konusmalarınız muhalefetiniz o kadar basitki mahallede birbirini çekiştiren teyzeler gibisiniz bilimden ilimden uzak aklını kullanamayan kullanmak içinde o yetiden uzak insanlarsınız size ülkenin yönetimi verilmez benim vergilerimle aldığınız maaşları da helal etmiyorum zerresine kadar haram olsun...
    Cevapla
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlara vereceksin asgari ücreti,hadi yaşa bakalım diyeceksin.beyler açık net değilsiniz;ya koltuk sevdasındasınız,ya da partiyi duvara toslatmak istiyorsunuz.görünen köy klavuz istemezmiş.
    Cevapla
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    En gúzeli partiyi lav Edip kenara çekilmeniz. Devletimizde huzura erer.milletde. kurtulurlar. Hayīrlısı bu.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani partinin %49 u kurultay istiyor.. %50 yi geçmediği için Kemal koltukta kalacak.. Demokrasiye bak ya :)) Bir de ona buna diktatör diyorlar.. Batılılar neredesiniz? Demokrasi nerede?
    Cevapla
  • şubatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi oldu K K dan çok memnunuz ne sevdiyi belli ne sevmediyi ortada bir mecnun eyle güzeiki aklı bir gidiyor merdivene tersinden biniyor bir geliyor ne diyecegini şaşırıyor oohh iyi bi muhalif daha iysi can saglıguı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti