Binali Yıldırım Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında!

İskele Sancak Özel Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı ağırlıyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan programda Yıldırım seçim hazırlıklarını değerlendirecek.

Binali Yıldırım Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında!
Binali Yıldırım Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında!
GİRİŞ 17.03.2019 02:47 GÜNCELLEME 17.03.2019 02:47

Ankara kulislerinin perde arkasında yaşananları ekrana taşıyan İskele Sancak, yaklaşan seçim öncesi özel yayınlarla ekrandaki yerini alıyor.

Programda bu hafta AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte seçim çalışmaları ele alınacak.

Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla gerçekleşecek olan programda Yıldırım, ‘31 Mart seçimlerini kazanırsa İstanbul için neler yapmak istiyor? İstanbullular, neler talep ediyor, hangi vaatleri önemsiyor? En çok hangi şikayetle karşılaşıyor? Sokaktan ne tür talepler geliyor? Rakibinin, performansını, vaatlerini nasıl buluyor?  Son düzlükte sahadan 31 Mart sonuçları için ne tür sinyaller geliyor? Seçimlere katılım oranı, seçim sonuçlarını nasıl etkileyecek?’ sorularını yanıtlayacak.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın konuk olacağı İskele Sancak Özel, 17 Mart Pazar akşamı saat 21:00’de Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu