DSP Genel Başkanı Aksakal CHP'yi yerden yere vurdu

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "DSP kimseyle ittifak ve işbirliği içerisinde değildir. Halk ile ittifak halinde seçimlere katılıyor" dedi.

DSP Genel Başkanı Aksakal CHP'yi yerden yere vurdu
DSP Genel Başkanı Aksakal CHP'yi yerden yere vurdu
GİRİŞ 24.03.2019 10:23 GÜNCELLEME 24.03.2019 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu'na destek için Zonguldak'ta bulunan Genel Başkanı Önder Aksakal, partililerle birlikte esnafı ziyaret etti. 

'DSP TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PARTİSİ OLACAK'

Türkiye'de samimiyetsiz bir siyasetin devam ettiğini ifade eden Aksakal, DSP'nin 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin gerçek ana muhalefet partisi olacağını söyledi. 31 Mart'ta seçmenin DSP'ye çok ciddi destek vereceğine inandıklarını belirten Aksakal, "Düne kadar caminin kapısından geçmeyenler, bugün en büyük dindar adam görüntüsü vermeye çalışıyorlar. Ne için? Sadece toplumun oyunu alabilmek için. Biz siyaseti samimiyet düzeyinde yapmaya çalışıyoruz. Mevlana, 'Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol' demiş. DSP'nin devleti yönetme isteği bugün maalesef ana muhalefet pozisyonunda olan partide yok. CHP 27 yıl geçmesine rağmen bir hükümete ortak bile olamamıştır. DSP ise 3 defa devleti yönetti. CHP tabanını sadece Atatürk'ün kurduğu parti anlayışıyla oraya oy vermeye çalıştırdığını düşünürsek, artık 31 Mart sandıklarında tabanın bu düşüncede olmadığını göreceğiz. DSP'ye çok ciddi bir destek olacak. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin gerçek ana muhalefet partisi DSP olacak. 2023 seçimlerine giden yolda da inşallah DSP, Türkiye'nin yeniden birinci partisi olacaktır" dedi.

YORUMLAR 3
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben onder beyin durusunu tutumunu takdir ediyorum
    Cevapla
  • salim 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi banada o kadar para verseler CHP yi bitiririm arkadaş bu kadar basit.....
    Cevapla
  • zzz 5 yıl önce Şikayet Et
    önder beye teşekürler ama daha aktif olmalı bir sefer çıkdı konuşdu sonra sustumu susturldumu televizyon ve basında daha etkili olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı