Millet İttifakı'nın CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar'a, şehit ailelerine verdiği yemekte bir şehit eşi tepki gösterdi.

2016'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek'in eşi Gülcan Demiryürek, Zeydan Karalar'ın konuşma için kürsüde bulunduğu sırada ayağa kalkarak tepki gösterdi.

Salonda bulunan bazı partililerin şehit eşine hakaret etmesi üzerine Karalar, "Boşver boşver, onlar zaten provokasyon için gelmişler." cevabını verdi.

Demiryürek'e partililerin hakaret etmesi nedeniyle bazı şehit aileleri de salonu terk etti.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • vatandaş rıza 28.03.2019 14:06
    şahsen ben hiç şaşırmadım bunlar pkk,la aynı kafadan olduğunu bilmeyen varmı hala bunlar kendi çıkarları için bu güzel vatanımızı bölmek için yarış yaparlar bunlar akıl sahipleri israil ve amerikadır veya fransız ve ingiilizlerdir..fakat sakın üzülmeyin gevşemeyin bunların oyunlarını RABBİM bozacaktır inancınızı asla yitirmeyin yeterki bizler doğru yoldan asla ayrılmayalım güzel ahlaklı olalım ALLAH,ın razı olacağı şekilde olduğumuz müddetçe ALLAH yardımcımızdır aksi halde cezalandırılacağımızıda unutmayalım gazamız mübarek olsun inşallah..
  • hasan 28.03.2019 13:01
    chp ye cok oy verdim ama su vatan konusunda hdp ile isbirligi yaptilar bir şu sehit ailesini uzduler bir daha oy vermem bunlara.dusunuyordum bu secim versemmi diye kesin vermeyecem bu olayi izledikden sonra heleki orda izleyenlerede yuh
  • SERHAT 28.03.2019 12:39
    CHP için şehit nedir acaba..???
  • Mehmet KASTAMONU 28.03.2019 12:36
    oo ahlaksız diye BÖĞÜREN MAHLUKATI EŞREF SÖZÜM VAR İNŞAALLAH YA KAVİY OLAN ALLAH cc hz "innallâhe azîzun zuntikâm.." ibrahim suresinin* 47. ayetindeki bir cümle. anlamı "şüphesiz allah her şeye galiptir, intikam sahibidir" İMTİKAMIMIZI ALSIN KARDEŞLERİMİZİN BİZİM GÜCÜMÜZ YETMİYOR AMA İÇİMİZDEN KİN NEFRET İLE BUĞUZ EDİYORUZ ALLAH cc hz gücü herşeye yeter AMİN AMİN AMİN
  • kızılema3437 28.03.2019 12:24
    bilsem ki bir şehit yakını bana bunlara söyleyecek vallahi de billahi de yüzümü yerden kaldıramam.
Daha fazla yorum görüntüle