Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, YSK binası önünde gazetecilere değerlendirmede bulundu. YSK Başkanı Güven: "Yargısal süreç devam ediyor. Önümüze gelen tüm dilekçeleri, talepleri ve itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz."

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Aliye 09.04.2019 22:01
    Tüm bu saçmalıkların olmasına göz yuman Sadi güven' inin tüm bu saçmalıklar dan haberi olmadığına inanmıyorum.....
  • vatandaş 09.04.2019 21:52
    İSTANBUL Seçimi seçim olmakdan çıkıp CHP nin darbe seçimi olmuşdur.Bu seçim için hangi dilekçeleri inceliyorsunuz.YSK.bu seçimi iptal edip seçimin yenilenmesini sağlamalıdır.OK yaydan çıkmış oy sayımı içinden çıkılmaz bir hal almışdır. .kısaca tam bir rezalet ortadadır.
  • Eninde Sonunda 09.04.2019 20:42
    yerinde olsam şaibe karışmıştır tekrar seçim yapılsın der kimsenin itiraz edemiyeceği hale getiririm
  • esven 09.04.2019 19:11
    mutlaka hatırlarlardır venezuela krizi sonrasında abd ve ab ülkeleri kendilerine göre bir başkan çıkarıp maaduro yu devre dışı bırakma girişiminde bulunmuş o uyduruk başkanıtanıma yrışına girmişler ve dünya haritası yayınlayarak taanıyan ve tanımayan ülkeleri göstermişlerdi o haritada kuzeyden güneye türkiye ikiye bölünmüş olarak gösteriliyordu seçim öncesi bir anket şirkerti adana mersin antalya ankara bolu istanbulda chp kazanacağını ilan ediyordu ve sonuç aynen öyle oldu yani türkiye kuzeyden güneye bölünmüş seçim sonuçlarıyayınlanan harita daki durumla bire bire örtüşmüştü burada milli irade gaspedilmiş durumdadır aslın da sadece istanbulda değil tüm türkiyede seçimler yenilenmeliydı
  • Erdem 09.04.2019 19:06
    seçim güvenirliği kalmadı. bu kadar şaibe varken seçim yenilenmelidir.
Daha fazla yorum görüntüle