Devlet Bahçeli'den Berat Kandili mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Berat Kandili'nin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, vatandaşların kandilini kutladı.

Devlet Bahçeli'den Berat Kandili mesajı
Devlet Bahçeli'den Berat Kandili mesajı
GİRİŞ 19.04.2019 21:38 GÜNCELLEME 19.04.2019 21:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bahçeli, Twitter hesabından Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj  yayımladı.

Manevi arınmanın, günahlardan aklanmanın, ilahi af ve mağfirete layık  olabilmenin müstesna zamanlarından birisi olan Berat Kandili'nde kurtuluşa  erişilmesi temennisinde bulunan Bahçeli, bu kutlu gecenin insanlığın huzur,  saadet ve barış arayışına müessir katkılar sağlamasını diledi.

Bahçeli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mazlumlar sıcak ilgi bekliyor, garipler tutacak el bekliyor,  muhtaçlar müşfik ses bekliyor, Türk-İslam alemi diriliş ve yükseliş umuduyla ağır  yüklerinden kurtulmayı hedefliyor. Allah beratımızı nasip etsin, yardım ve  himayesini üzerimizden esirgemesin.

Berat Kandilimizin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve  kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını ümit ediyor; aziz milletimizin,  gönül coğrafyalarımızda yaşayan kardeşlerimizin bu mübarek gecesini kutluyor, en  derin hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum."

YORUMLAR 1
  • TURGUT ÖZTAN 4 yıl önce Şikayet Et
    âmin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar