Muhalif yazar Nihat Genç, aydın geçinen bazı isimlerin Ekrem İmamoğlu'na olan tutkulu ve sorgulamayan biatına şaşırıp kaldığını belirtti. Genç, "Laik ve çağdaş aydınlar hüsrana uğrattı beni. Bu adamlarla bir yere gidilmez. Daha 6 ayını doldurmadı, 3 ayda secde ettiler İmamoğlu'na. Daha İmamoğlu'nun ağzından da FETÖ ve PKK'ya karşı bir cümle göremedik." dedi.

Gazeteci yazar Nihat Genç'ten 23 Haziran'da yenilecek İstanbul seçimleri hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Nihat Genç, PKK'dan destek alan Ekrem İmamoğlu'nun 2 tane meclis üyesi ile bedel ödeme ihtimalinin olmadığını ve en basitinden İSPARK'ın işletmesi gibi bir karşılık verse yarın çıkarılacak bir hendek savaşları girişiminde oluşacak güvenlik riskine dikkat çekti.

"İmamoğlu ya da CHP seçim rüşveti olarak ne verdi?" diye soran Nihat Genç, CHP adayının HDP ile seçim rüşveti konusunda anlaştığını ima etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

"İSPARK'I VERSE İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KRİTİK NOKTALARDA 3 BİN PKK'LI DEMEK"

"İki tane meclis üyesi mi... Yoksa? İSPARK diye bir şey var, otoparklar... Otopark, on bin tane otopark var... Bunların işletmesi. Bu İSPARK'ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP'ye verildiği takdirde, HDP dediğin elamanları nereden geliyor? PKK ya da Kandil! İstanbul'un göbeğinde 2 bin, 3 bin tane Kandil demek!"

"İSTİHBARAT ZAAFİYETİ DOĞURUR" UYARISI

"Ekrem İmamoğlu, HDP'ye seçim rüşveti olarak İSPARK'ı mı verdi?" sorusunu da gündeme getiren Genç, böyle bir ihtimal karşısında yaşanabilecek istihbarat zaafiyetine karşı uyarılarda bulundu. Genç, PKK'nın hendek eylemlerini hatırlatarak, "Mardin'de yolları nasıl kontrol ettiklerini belediye güçleri ile gördünüz!" dedi.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • velhasıl 27.05.2019 21:22
    Adam çok mantıklı ve haklı bir serzeniş
  • Erdalsilo 27.05.2019 19:01
    Helal olsun sana
  • samimi 27.05.2019 17:52
    Tam12 isabet bir tesbit
  • Göktürk 27.05.2019 16:31
    bu İmamoğlu denen şahıs kesinlikle fetöcü vatan hainidir bu adama oy verenin de ondan farkı yoktur
  • Can 27.05.2019 15:32
    Chp liler kafalarını kuma gömmüşler . Koltuk için memleketi satmaya razılar. görünen bu..
Daha fazla yorum görüntüle