Altun: Cumhurbaşkanımıza yönelik ahlaksız ithamları reddediyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili ortaya atılan ithamlara yönelik açıklama yaparak, “Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ortaya atılan ahlaksız ithamları şiddetle reddediyoruz” dedi.

Altun: Cumhurbaşkanımıza yönelik ahlaksız ithamları reddediyoruz
Altun: Cumhurbaşkanımıza yönelik ahlaksız ithamları reddediyoruz
GİRİŞ 22.06.2019 00:48 GÜNCELLEME 22.06.2019 03:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili ortaya atılan ithamlara yönelik yazılı açıklama yaptı.

Altun, yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, bugüne kadar terörle kesintisiz şekilde mücadele etmiş; milleti, devleti, bayrağı ve vatanı için canlarını feda eden kahramanlarımızın her zaman yanında yer almıştır. Fırat Kalkanı'ndan Zeytin Dalı'na ve Pençe harekatına kadar terörü kaynağında kurutmak için verilen her mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve iradesi başrol oynamıştır. Son günlerde PKK terör örgütü ile onun uzantısı konumundaki parti arasında yaşanan güç savaşını gün yüzüne çıkaran bir mektup üzerinden, böyle bir mücadeleyi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ortaya atılan ahlaksız ithamları şiddetle reddediyoruz. Örgüt elebaşlarının terör yuvalarından yolladıkları videolarla, terör suçundan hüküm giymiş kişilerin tweetlerle bazı siyasilere destek vererek İstanbul seçimi üzerinden hesaplaşmalarını görmezden gelenler bilmelidir ki, bu ithamları milletimizin ferasetinde boğulacaktır. Yine bilinmelidir ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her türlü kirli oyunlardan, gizli ortaklıklardan uzaktır. Recep Tayyip Erdoğan sadece milletin hür iradesine sırtını dayayarak yine milleti için mücadele eder. Milletimiz olan bitenin farkındadır. Milletimiz aynı zamanda 'Kandil’e mi, yoksa İmralı‘ya mı kulak vermeliyiz' diye ciddi bir çelişki içinde kıvrananları da yakından teşhis etmiş durumdadır” dedi.

 

 

YORUMLAR 23
  • eski yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen geri iade red hafif kalir
    Cevapla
  • Hayri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezai Temelli AKP ve MHP blokunun karşısındakini destekleyeceğiz derken sesi çıkmayanlar Aponun mektubu ile feryatları koparıyorlar.
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız oyların i.oğluna kaydırmaya planıdır. Kasıtlı ve bilinçli olarak zamana dikkat ederek mektup yayınlandı. Bunda büyük bir şeytanlık var.
    Cevapla
  • halim 4 yıl önce Şikayet Et
    İmralıda aslında asılması gereken bir it'in nasıl oluyor da Türk halkına siyasi yön vermeye çalışıyor...
    Cevapla
  • Algıalgı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö söylemleri beyanları hepsi.Allah fırsat vermesin hainlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi