Çipras'tan Başkan Erdoğan'a yanıt!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin eski liderlerinden Dimitris Hristofyas'ın cenazesine katılmak üzere Lefkoşa’da bulunan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Çipras'tan Başkan Erdoğan'a yanıt!
Çipras'tan Başkan Erdoğan'a yanıt!
GİRİŞ 25.06.2019 22:32 GÜNCELLEME 25.06.2019 23:00
Bu Habere 288 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybeden Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin eski liderlerinden Dimitris Hristofyas'ın cenazesine katılmak üzere Lefkoşa’da bulunan Yunanistan Başbakanı Çipras, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

 

 

"BURADAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SESLENİYORUM..."

Çipras, “Buradan sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum. Ben kendime göre değil; uluslararası hukuk adına, Avrupa Birliği (AB) adına ve hukuk kurallarına karşı saygılı olan uluslararası toplumun adına, mantıklı ve realist bir dil kullanarak konuşuyorum. Yunanistan tek başına değildir. Bölgedeki istikrarın ve barışın sütun taşlarından biridir." ifadesini kullandı. 

 

 

Çipras, hem Yunanistan’ın hem de Kıbrıs'ın egemenlik haklarını korumakta kararlı olduğunu da sözlerine ekledi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 288
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak cocuk sana bi sey diyeyim kulaginda kupe olsun senin abilerin turkun gucunu biliyor biz turkler kizarsak abilerin seni saniyesinde yanliz birakir ne halin varsa gor der anliyacagin abilerin asla karsilarina turk milletini almak istemezler buda oluyorki abilerin senden birazcik akkilli .
    Cevapla
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha sen kendine güvenemiyorsun.Bak canım Türkiye adı büyük Türkiye şanı büyük ve büyük lider reis var anladın sen dedelerini bir düşün
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    eee lafı evirip çevirmeye gerek yok çiprasım desene benim arkamda ab ve abd var buna göre dogu akdenizde gafama göre at goştururum hakkım olmayanda benim desene kıvırma biz bu demek istedigini çoook önceden biliyoruz ama sizinde şunu bilmeniz lazım orada bize rağmen at goşturmak isteyen bedelini canıylan öder öyle fazla bişe deel siz elinizden geleni yaparsınız bizde elimizden geleni yaparız azdan az çoktan çok gider fazla bişe olmaz çiprasım şekerim
    Cevapla
  • Bayrampasali 4 yıl önce Şikayet Et
    74 cikarmasinda nasil ülkeler yanindaysa simdide yaninizda olacaklar dangalosluk yapma cipras akilli olun paylasmazsan payini bu cografyaya ayit olmayan fransa ve diger sömürücüler alir bizden söylemesi.
    Cevapla
  • Turan geliyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anladınız mı? Bu hükümetin ve sayın Bahçeli'nin nelerle uğraştığını. Bu Yunan tohumları azıcık. Havayı bulanık gördüler. Başladılar TÜRKİYEYİ tehdit etmeye. Siz gidin, hükümet oğlumu işe almadı diye, kızıma memurluk vermedi, bana ihale vermedi diye, basit çıkarlarınız için Yunan hayranlarına oyunuzu verin. Aga unutmayın. Bir tane ülkemizin olduğunu ve etrafınızın düşmanlarla sarılı olduğunu. Bunlar, tökezlediğimiz an tepemizdeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil