Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
GİRİŞ 27.06.2019 18:43 GÜNCELLEME 27.06.2019 18:50
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı.

Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve CHP yetkilileri ile birlikte İl Seçim Kurulunun bulunduğu İstanbul Adliyesi'ne geldi. Mesai bitiminin ardından adliyeye gelen İmamoğlu, protokol kapısından binaya giriş yaptı. Ekrem İmamoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurul Başkanı Ziya Bülent Öner'den aldı.



GÖREVİ DEVRALDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İl Seçim Kurulunda mazbatasını aldıktan sonra geldiği Saraçhane'de görevi İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya’dan devraldı.



Kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, “Türkiye’nin Avrupa’nın en büyük kentine hep beraber hizmet etme karakteriyle hareket edeceğimi herkesin huzurunda elbette ki söz veriyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR 46
  • Umutsuz vaka 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inanmıyorum hizmet edeceğine bence 5 yıl sevgi barış diye dolaşacak bizim akıllı sevgiye aç halkımızda hizmeti bu sanacak zaten hizmetlere gerek yok ak Parti'nin bıraktığı hizmet 5 yıl yeter bize
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankara ve İstanbul topal ördeğe döndü. Ankara'dakinin sesi çıkmaz oldu yakında bu da neyin içine girdiğini anlayıp ses çıkartamaz duruma gelecek. Daha neyin çarptığından haberi yok. Büyükşehir belediye meclisi çoğunluğu Ak Parti de. İ.oğlu nun meclisten geçirmesi gereken kararları Ak Parti meclis üyeleri birlik olup onay vermediği sürece herhangi bir problem çıkartamaz. Hatta Ankara ve İstanbul'da belediye meclisi çoğunluğuyla çok kolay bir şekilde başkanlar istifaya zorlanabilir.
    Cevapla
  • Vatandaş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali beyi harcadı ya bu İstanbul daha ne diyeyim. 40 yaşındayım çocukluk yıllarımda CHP iktidardı yerel yönetimdede İstanbul içler acısıydı. Şimdi o oy veren çoğu insana bakıyorum da rahat batmış ne çabuk unuttunuz diyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyseki hala başkanımız Tayyip Bey var. Allah sağlık sıhhat versin başımızda kalsın.
    Cevapla
  • Yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin yaptıklarını sayınca yapacak tabi Vergi veriyoruz diyorlardı bakalım şimdi vergi verdiğinizi görebilecek misiniz?
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbul .ekrem imam oğlu mazbatayı almış.su. süt. ulaşım. içki.siğara ekmek bedava .haberiniz olsun .ekremin vaatleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...