Gazeteci Cüneyt Özdemir, Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde bekleyen ve dağa kaçırılan evlatlarını geri isteyen annelerle ilgili ünlülere tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir şöyle konuştu:

DİYARBAKIR'DAKİ ANNELERİ NEDEN GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ?

Diyarbakır'da HDP'nin önünde anneler babalar 'evlatlarımızı verin' diye nöbet bekliyorlar. Bakıyorum bizim entel-dantel solcu çevrelerden hiçbir şey yok. Görmezden geliyorlar. Neden kardeşim! Niye görmezden geliyorsun?

PKK'YA BİR ŞEY OLDUĞU ZAMAN GÖRÜYORSUN, HDP'YE KARŞI EYLEM OLUNCA GÖRMEZDEN GELİYORSUN!

Öbürünü görüyorsun. PKK'ya bir şey olduğu zaman görüyorsun. HDP'yi görüyorsun. Neden HDP'ye karşı eylem yapıldığı zaman görmezden geliyorsun?

Göreceksin. Haber yapacaksın. Nasıl HDP'li belediyelere kayyum atanmasını haber yapıyorsun, burada da anneler babalar evlatlarının dağa çıkarılmasını istemiyorlar, geri getirin diyorlar, bundan HDP'yi sorumlu tutuyorlar, söyleyeceksiniz tabi ki! Söyleyeceğiz yani. Görmezden gelmek yok öyle yani.

BÖYLE BİR REZALET OLABİLİR Mİ?

Rahmetli Cüneyt Cebenoyan'ın kız kardeşi The Marmara'da Onat Kutlar'la beraber otururken bomba patlıyor, kız kardeşi hayatını kaybediyor. Ve sol çevrelerde hiç kimse bunu PKK ile özdeşleştirmiyor. PKK üstlenmiş zaten.

Aynı şey, en son orman yangınlarında... Adı ekolojik örgüt, orman yakıyor! Kimse de ses çıkarmıyor. Görmezden geliyorlar. Böyle bir rezalet olabilir mi ya!

Sen sadece AK Parti'yi eleştir, sadece MHP'yi eleştir, böyle bir saçmalık olduğu zaman da görmezden gel. Ne bunun adı da, "biz enteliz danteliz, bilmem neyiz..." Böyle bir şey yok kardeşim.

Yorumlar 187 Yorum Var
  • Sedar 23.04.2020 08:05
    Arkadaşlar haberi okuma gayreti içindeyim ama otamatik sesli reklam koyuyorsunuz sesini bile kapatmaya imkan vermiyorsunuz el insaf ya bu konuya bir el atın lutfen
  • Kezo 25.09.2019 09:51
    Doğruyu kim söylerse yanındayız kardeşim
  • Bolvadinoli03 17.09.2019 11:27
    Ey benim saf insanim eskiden bir yabanci futbolcu geliyordu Türkiye seviyorum sampiyon diyordu adamsin adam deye kaniyorduk kanmayin artik bu Türk görünümlü yabancilara hdp ye nasil hakli kayum atandigina karsi ciktisaniz diyor lafa bak yani hdplilere haksiz yere kayum atanmis öyle mi
  • belde 17.09.2019 09:40
    Cüneyt bey senin kadar diğer tv proğramcıları ve gazeteciler de yürekli olsa birlik ve beraberlikten bahsedebiliriz. sol fraksiyondan gelse de böyle sola can kurban.önemli olan yaşadığı vatanı sevmek, yerli ve milli olmak
  • Kıroki 12.09.2019 16:22
    Neredesiniz heeeyyyyy
Daha fazla yorum görüntüle