Yenikapı'da dikkat çeken kare! O araçlar nereye kayboldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ‘israf’ iddiasıyla Yenikapı meydanına çektirilen araçlardan, aralarında derin donduruculu kamyonun da olduğu çok sayıda kamyonet bugün kayıplara karıştı. Araçların, biriken işler dolayısıyla göreve gönderildiği değerlendiriliyor.

Yenikapı'da dikkat çeken kare! O araçlar nereye kayboldu?
Yenikapı'da dikkat çeken kare! O araçlar nereye kayboldu?
GİRİŞ 07.09.2019 00:44 GÜNCELLEME 07.09.2019 00:47
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tamamına yakınını hizmet araçlarının oluşturduğu çok sayıda aracı Yenikapı meydanına çektirdi.

 

 

DERİN DONDURUCULU KAMYON VE İLAÇLAMA KAMYONETLERİNİ BİLE GETİRTMİŞTİ

Derin donduruculu kamyon, ilaçlama kamyoneti, altyapı hizmetlerinde kullanılan kamyonetlerin de alana park edilmesi çalışmaları durma noktasına getirdi.

 

 

KAMYONLAR VE DİĞER BAZI ARAÇLAR BUGÜN KAYBOLDU

5 Eylül'de görüntülenen o araçlar, 6 Eylül 2019 tarihinde Yenikapı'dan kayboldu.

5 Eylül'deki görüntülerde kamyonetler görülüyor...

Havadan alınan görüntülerde kamyonların yerlerinin boş kaldığı belirlenirken, park edilmeleri dolayısıyla aksayan işlerin devamı için göreve gönderildiği öne sürüldü.

6 Eylül'de çekilen fotoğraf... Kamyonetler meydanda yok.

Konuyla ilgili İBB yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Dondurucu da kayıp...

TEVFİK GÖKSU: İŞLER AKSAYINCA KAMYONETLERİ VE KAMYONLARI GERİ ÇEKTİLER

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Yenişafak'a yaptığı açıklamada, söz konusu araçların göreve gönderildiği iddiasını doğrulayarak "Ortaya attıkları gibi 1717 tane makam aracı bulamayınca hizmet araçlarını meydana topladılar. İşler aksayınca da geri göndermeye başladılar. Bugün saat 13.00'da kamyonetlerin ve kamyonun geri çekildiği bilgisini aldık" dedi.

YORUMLAR 148
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    fotoğrafları aldılar kendi yandaş yalan dolan gazetelerinde televizyonlarında haber yaptılar. oldu bitti. inandırdıkları bu yalana inanmış olarak devam edecekler hayatlarına. ya bunların hayatı yalan.
    Cevapla
  • müslüman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kayyumu bilerek istiyor,UYANIN.kayyum olursa en mutlu o olacaktır. yeni kitleleri özellikle gençleri kendine çeker.bu sefer %55 le başkan olur.bu tuzağa düşmeyelim
    Cevapla
  • Aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu da kendini birşey sanıyor gelir gelmez fitne yapıyor akp yaptı yiğidi hazıra kondu ne yapacağını şaşırmış vaziyete yapılacak is bırakmamış akp bu tatilciye tam size göre yiyin için mezeler icgiler aksirana tiskirana kadar ekmek elden suda is giden makam araci da ençok chp belediyeleri kiralıyor borçlarından belli sarıyer belediyesi örnek izmirdede hizmet yok vurgun var istanbul ada vurguna hazırlanıyorlar önceden böyle bi şaşırtmaya yapıp göz boyama taktiği devletimiz bu hirsizlaribasi boş bırakmasın israfına israf chp nin en büyük icratidir akp nin hizmetlerinin yarısını yapı yeter boş işler yapmayi nda işinize bakın hirsizlar
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Chpnin israf lafindan anlamak gerekki paralar vatandaşin hizmetine değilde pkkye tasaruf edip paralari göndermek
    Cevapla
  • NNzj 4 yıl önce Şikayet Et
    Ana terligi yememiş haylaz oglan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'