24 Haziran'da CHP'nin Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterdiği Muharrem İnce, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında 24 Haziran gecesi ve "adam kazandı" sözüyle ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

O GECE HATA YAPTIM, VATANDAŞ BENDEN DUYMALIYDI

O gece hata yaptığını söyleyen İnce, "vatandaş benden duymalıydı, İsmail Küçükkaya'dan değil" diyerek, bu konuda yaptığı hatayı kabullendiğini, ancak bu tartışmanın artık bitmesi gerektiğini ifade etti.

SÖYLENTİLER BİLİNÇLİ OLARAK YAYILDI

Seçim gecesi kendisi ile ilgili 'tehdit edildi, alkollüydü, kaçırıldı" şeklindeki söylentilere de tepki gösteren İnce, bu söylentilerin bilinçli olarak yayıldığını öne sürerek şöyle konuştu:

İTİBAR AVCILARI DEVREDE!

"O gece sarhoştum, bir general aradı tehdit etti, Tayyip Erdoğan'dan para aldım, NATO askerleri kaçırdı, Afgan askerleri kaçırdı, eşi kaçırıldı, odaya kilitlediler. Tam 11 senaryo var. Hadi diyelim bunlardan birisi doğru. Diğer on senaryoyu kim uydurdu? İtibar avcıları!

BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI!

Birileri daha o gece düğmeye bastı. O gece dediler ki, bu Muharrem İnce'yi yıpratmamız lazım dediler.

Partiden 8 buçuk puan fazla aldım. CHP'nin oyuna bakın, benimkine bakın. 40 sene sonra yüzde 30'ü geçtik."

İTİBAR SUİKASTİ CHP'NİN İÇİNDEN Mİ YAPILDI?

"İtibar suikasti CHP'nin içinden mi yapıldı" sorusuna ise İnce, "onu zamanı gelince konuşuruz" cevabını verdi.

"2023'TE ADAY OLACAĞIM, BU BÖYLE YARIM KALIR MI?"

Öte yandan Muharrem İnce, Deniz Zeyrek'in "Maltepe'yi dolduran insanlar büyük bir umut yaşamışlardı" ifadesi üzerine "Yine yaşayacaklar. Hak yerini bulacak Meydanlar dolacak, Muharrem İnce aday olacak merak etmeyin." dedi.

İnce, "2023'te mi, cumhurbaşkanı adayı mısınız" sorusuna da "elbette, şüpheniz mi var, bu böyle yarım kalır mı" yanıtını verdi.

"İMAMOĞLU ADAY OLURSA NE YAPCAKSINIZ?"

İmamoğlu'nun aday gösterilmesi durumunda ne yapacağı yönündeki soruya ise Muharrem İnce, "Ekrem İmamoğlu benim arkadaşım, onunla ilgili ağzımdan tek kelime alamazsınız. Başarılı bir seçim dönemi geçirdi. Onun da hakkı benim de hakkım, bakacağız. Onun zamanı gelecek. Ekrem olur, Muharrem olur, Hasan olur, Hüseyin olur, onu bilemem " cevabını verdi.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • oraloğlu 12.09.2019 17:29
    nasihat ve bilgilendirme: CHP yalacı bir kuruluştur. onlara hiç ama hiç güvenmeyinşu ana kadar güvenen de tövbe etsin. ..tek yol budur. . zaten güvendiğiniz an. dini islamdan da çıkarsınız. benden söylemesi .imamoğluna gelince .. vahhh zavallı... haberi bile yok. müşahade yakin ehlinden.
  • Reis C* 12.09.2019 17:27
    Chp yönetimi pkk lı nokta bunun başka açıklaması yok...
  • Mustafa 12.09.2019 17:05
    Bu İnce ulusalcı.Chp ise Hdp' leşti.Ulusalcılardan oy alırlar ama Chp' yi ulusalcılara vermezler artık.Amaç sinsice devleti ele geçirip önce bölmek sonra yıkmak... Ulusalcılar! Akıllanın artık...
  • Evet 12.09.2019 16:21
    Ekrem arkadaşınmı, seni kullanıp kenara attı alayı, sen hala anlamadınmı
  • izmir-doğru söyler 12.09.2019 16:04
    bir öğretmen ukela olmaz yol-yordam konuşma ve dinlemesini bilir her yeri susturup azarlayıp pe pepe diye konuşmayla muhtar anca olursun cumhurbaşkanı kim sen kim yemin ediyorum özel okulum olsun bu adamı öğretmen diye almam kapıdasn içeri sokmam bu ne ya daha gelmeden generalin apoletini sökeceğiz diye bağıran adam bu
Daha fazla yorum görüntüle