CHP'lilerin algı operasyonu çöktü!

İstanbul depremi sonrası valilikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı yapıldı. Başta sosyal medya ve CHP’li medyada “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu toplantıya çağrılmadı” iddiasında bulundu. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Valilik ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklamalarından sonra CHP'lilerin algı operasyonu çöktü.

GİRİŞ 28.09.2019 02:05 GÜNCELLEME 28.09.2019 06:56
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5,8'lik depremin ardından Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) Toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay'ın başkanlık ettiği toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da katıldı.

İBB ADINA 4 İSİM KATILDI

Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına katılanlar ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, İGDAŞ Genel Başkanı Dr. Mithat Bülent ve İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu oldu.

CHP'LİLERDEN 'İMAMOĞLU ÇAĞRILMADI' YALANI

Sosyal medyada algı peşinde koşan CHP'li isimler ve CHP yandaşı Halktv, Cumhuriyet ve Birgün Gazeteleri söz konusu toplantıya Ekrem İmamoğlu'nun çağrılmadığını ileri sürdü.







İMAMOĞLU'NDAN KAÇAMAK CEVAP

İBB lojistik merkezinde incelemelerde bulunan Ekrem İmamoğlu'na basın mensuplarınca toplantıya çağrılıp çağrılmadığı soruldu.

 

 

Ekrem İmamoğlu valilikteki toplantıya İBB Genel Sekreter yardımcısının katıldığını söyledi. İki kez tekrarlanan bu soruya Ekrem İmamoğlu "Genel sekreter ve arkadaşlarımız orada" diyerek kaçamak cevaplar verdi.

VALİLİĞİN AÇIKLAMASI 'OYUNU BOZDU!

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) Toplantısına davet edilmediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, İstanbul'da dün meydana gelen deprem sonrasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın başkanlığında bütün kurumların en üst düzeydeki temsilcilerinin iştirakleriyle bir değerlendirme toplantısı yapıldığı anımsatıldı.

Yapılan bu toplantı sonrasında gece boyunca sürecek Afet Acil Durum Yönetim Merkezi faaliyetlerinin, sabah 10.00'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Hasdal Yerleşkesinde tekrar değerlendirilmesinin kararlaştırıldığı, bugünkü toplantı için tüm katılımcıların bizzat orada bilgilendirildiği ve davet edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın toplantıya davet edilmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

BİR AÇIKLAMA DA OKTAY'DAN!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısına davet edilmediği iddialarına bir yanıt da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Oktay, 'herkese davetimizi ilettik, sabah ayrıca davet ettik, hem buraya gelmeyecek, hem de gidip bunun siyasetini yapacak, böyle bir şey olmaz arkadaşlar. Biz burada siyaset yapmıyoruz' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 139
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Gel de şunlara ülke yönetimini güven? Allah o kötü günden, Milletimizi, BİRLİK VE DİRLİĞİMİZİ, Vatanımızı korusun...
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    chp demek yalan ihanet terör demek
    Cevapla
  • Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel başkanı ne ki Ekrem ne olsun. Kendine yakışanı yaptı. Can çıkar huy çıkmaz demiş. Atalarımız
    Cevapla
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak CHP'li lerin her olayı YALAN METKEZİNE ÇEKEREK, yalancılığı gezi zekalılar gibi KANIKSATIR duruma tüm TÜRKİYE'yi çekmek için YALANI BİR RAHATLAMA ALANI OLARAK GÖRÜP, DOĞRU VE DOĞRULUĞA DÜŞMAN KESİLME RUH HALLERİ.. UNUTMAYALIM YAPILANLAR, yalan ve yalancılığı benimsetir olma OYUNU..
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların siyaseti yalan algı üzerinde. Tiksiniyorum, bunlardan. İstanbullu bedelini ödesin artık.KK yetmiyormuş gibi, şimdi de İ.oğlu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır