3 partiden 2 bin 500 kişi MHP'ye katıldı

İYİ Parti, Saadet ve Büyük Birlik Partisi'nden ayrılan yaklaşık 2 bin 500 kişi, törenle MHP'ye katıldı.

3 partiden 2 bin 500 kişi MHP'ye katıldı
3 partiden 2 bin 500 kişi MHP'ye katıldı
GİRİŞ 29.09.2019 10:12 GÜNCELLEME 29.09.2019 10:12
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı, partiye katılım töreni düzenledi. Çekirge Kervansaray Otel'de gerçekleştirilen törene, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, İl Başkanı Cihangir Kalkancı, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölen havasında geçen programda, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nden ayrılarak MHP'ye katılan yaklaşık 2 bin 500 kişiye rozet takıldı.

MHP olarak sapmadan hedeflerine ilerlediklerini ifade eden MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, "Başbuğ Alparslan Türkeş'in görüşleri ışığında, Bilge Türk Devlet Bahçeli'nin liderliğinde çağlar üzerinden atlayarak ilimde, teknikte ilerlemek, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen büyük devlet olmak, Türk medeniyetini tekrar dirilterek dünyaya adalet ve nizam getirmektir. Bunu yapacak inanca ve güce sahibiz. On binlerce üyemiz yüz binlerce gönüldaşımızla geleceğe sağlam adımlarla yürüyoruz. Bugün burada dosta düşmana haykırıyoruz ülkücüler birdir, beraberdir, ülkücülerin çatısı Milliyetçi Hareket Partisi'dir ve bu birliği yıkmaya, bu çatıyı göçertmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Dinsin artık Türklüğün gözyaşları ve yaşasın Turan ülkümüz. Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde konuştu.

MHP'ye döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen partililer burada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi partiden cikanlari kesinlikle almamalidir mhp..cunku onlar ki chpkk ile is tutmus vatan hainleridir..orda issiz kalinca hemen solugu mhp de aldilar..yazik mhp ye..hain her yerde haindir..nerde bir menfaat oraya yanasirlar..aksenerden ümidi kesince ne yapacaklarini sasirdilar..burunlarindan kil aldirmiyorlardi oysa secim zamani..chp den hdp den tekmeyi yeyince anladilar kime hizmet ettiklerini..ama hayir anlamadilar..onlar zaten bilerek isteyerek gitmislerdi pişkince haince..
    Cevapla
  • Mhp 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence büyük birlik partisinin tamamı mhp ye katılmalı , bügünkü durum bunu gerektiriyor !
    Cevapla
  • MHP 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö böldü bizi, artık yek olma vaktidir
    Cevapla
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne derler, ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂR'DIR.. HELE BİRDE BU ÜLKE VE MİLLET MES'ELESİYSE... Helâl olsun, doğru olanı yapmışlar..
    Cevapla
  • Ülkücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin hicbir ülkesinde görülmemistirki, bukadar cok bölücü ve yikici örgütlerin kurulmasi, tabiiki Türkiyeden baska. Sagolsun, MHP sayesinde bu hainler geri püskürtülüyor.
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 4 yıl önce Şikayet Et
    BEN BURAYA,BAYRAĞIMI,VATANIMI,SANCAĞIMI,KUR'ANIMI SEVEN bir KÜRT VATANDAŞ OLARAK YAZIYORUM.EĞER M.H.P,ÜLKÜCÜ HAREKET OLMAZSA TÜRKİYEM çoktan beri, komonist bir ülke olurdu.M.H.P nin,ÜLKÜC HAREKETİN GÜÇLÜ OLDUĞU YERLERDE,pkk,chp,hdp,mlkp,tiko,dev sol,dev yol,fetö,dhkp-c ğibi BÖLÜCÜ VE YIKICI terör örğütlerinin HAREKET KABİLİYETLERİ, sıfırdır. MİSAL:ELAZIĞ,ÇANKIRI,YOZGAT,ERZİNCAN,MARAŞ,TOKAT ...............ALLAH aşkına YALNSA DEYİN YALAN. EYYYYYYYYYYYYY TÜRK ÜSTTE GÖK ÇÖKMADİKÇE,ALTTA YER DELİNMEDİKÇE,SENİN İLİNİ TÖRENİ,DİNİNİ,hanği HAİNOĞLU HAİNLER BOZABİLECEK. SAYGILARIMLA
    Cevapla
  • Lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir Türk olarak diyorum ki! Kardeş Kürt halkihalkını Marksist Leninist ve emperyalist maşası PKK ya teslim etmedik inşaallah etmeyeceğiz de.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Sezgi 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu Kürtlük Türklük değil !!! Dhkpcnin lideri Türk bizim oralı bir soytarı ! CHP’nin görevi Türkleri islamdan uzaklaştırmak ! Kürt’ler bizden daha Dindar ! Apo üzerinden pkk ve Kürtçülük üzerinden Kürt’leri islamdan uzaklaştırma derdi bu ! Selahattin’in ordusunun çoğu zengilerden kalma Türk idi aralarında Kürt Türk davası yok idi Kürt Türk davası olsa zengiler selahattini kumandan yapar Mı idi ! Dava islam davası ! Kürt’ler ve Türkler islam davasını gütmese idi Türkler dışarıdan geldikleri bu coğrafyada bulgar gibi Kıpçak gibi kiliseye gider Ermeni Rum Gürcü olur çıkardı Kürt ise Ermeni olur çıkardı ! Kürt’ü Kürt yapan Türk’ü bu coğrafyada Türk kalmasını sağlayan İslam !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'