Özlem Zengin'den 'talimat' iddialarına yalanlama

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Tokat'taki kitap fuarıyla ilgili talimat verdiğine dair iddialara ilişkin açıklama yaptı. Zengin, "Söylediğim her sözün yaptığım her işin arkasında dururum; söylemediğim sözden yapmadığım işten dolayı muaheze olunmayı da reddederim" dedi.

Özlem Zengin'den 'talimat' iddialarına yalanlama
Özlem Zengin'den 'talimat' iddialarına yalanlama
GİRİŞ 05.10.2019 14:34 GÜNCELLEME 05.10.2019 14:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Tokat Kitap Fuarı ile ilgili talimat verdiği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Zengin'in açıklaması şöyle:

Kendisiyle daha önce hiç yüz yüze gelmediğim, başka bir şekilde de muhatap olmadığım bir kişi sosyal medyada şahsımı itham ederek bazı mesajlar paylaşmaktadır. 

Ben Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili olarak, emir, talimat vererek siyaset yapan biri değilim; siyasette böyle bir tarzım da hiçbir zaman olmamıştır. Tokat’taki kitap fuarı için de hiç kimseyle alakalı olumlu olumsuz bir talimat veya bir talebim olmamıştır. 

Köşe yazarları nasıl bazı kişiler ve konularla alakalı rahatsızlıklarını ifade etme hakkına sahipse, siyasetçiler de bazı kişiler ve konular hakkında rahatsızlıklarını ifade edebilirler. Ancak kim olursa olsun, değerlendirmelerimi asgari nezaket kuralları içinde yapmaya itina gösteririm; bunu herkesten de beklerim. Bilhassa muhatapları kadınlar olunca, üstenci ve aşağılayıcı bir üslupla konuşmayı tercih edenlerle alakalı olumsuz değerlendirmelerimi TBMM Genel Kurulu dahil her ortamda yaparım.

Söylediğim her sözün yaptığım her işin arkasında dururum; söylemediğim sözden yapmadığım işten dolayı muaheze olunmayı da reddederim.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • DŞAFAK 4 yıl önce Şikayet Et
    Özlem Zengin duruşu, kararlılığı, feraset ve basireti ile örnek bir şahsiyet. İyi bir siyasetçi olmanın yanı sıra temsil gücü yüksek bir şahsiyet. İyi bir insan iyi bir anne. Konuşması vakur duruşu dirayet ve erdem...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak