Erdoğan'dan 'yeni bakanlık' sinyali

AK Parti'nin Kızılcahamam’da basına kapalı gerçekleştirilen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kadın-erkek kavgaları sonrası ortaya çıkan kamu davaları görüşüldü.

Erdoğan'dan 'yeni bakanlık' sinyali
Erdoğan'dan 'yeni bakanlık' sinyali
GİRİŞ 07.10.2019 07:34 GÜNCELLEME 07.10.2019 07:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milletvekilleri “Erkekler bu davalarda mağdur ediliyor” ifadelerini kullandı.  Cumhurbaşkanı ise kadına şiddet konusunda çok hassas olunmasını istedi. Toplantıda yine bir milletvekilinin “Aile Bakanlığı kadın bakanlığına döndü” sözlerine Erdoğan “Ben kadınlarla ilgili yaklaşıma katılmıyorum. Aile Bakanlığının asli görevleri arasında kadın meseleleri var. Belki bakanlık sayısı artar ve bir kadın bakanlığı gelebilir” dedi.

Türkiye Gazetesi

 

 

YORUMLAR 9
  • recai 4 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka ne oldu yasa şart bitsin zulüm sistemi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın bakanlığımı kurtaracak kadınları. Bu işin çözümü bakanlık kurmak değil. Daha farklı çözüm yolları üretilmesi gerekir. Hükumet işin kolayına kaçmış.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    ailenin kurtulması için süresiz nafaka, istanbul sözleşmesi, 6284, kadın beyanı esas kalkmalı bu zulum sona ermeli ve herkese adaletli bir adalet gelmeli
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten aile bakanlığı kadınlardan yana.erkeği evden uzaklaştırmakla erkek mağdur oluyor.o erkek grurunu yerler altına alıp nasıl birleşecekler.
    Cevapla
  • Adem Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadın bakanlığına döndü diyen vekili tebrik ediyorum. arkadaşlar bakın kadına kalkan eli kıracak devlet ama kadinda dışarda edepli giyinsin düzgün olsun. bu gidişle Türk kültürü yok olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü