Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Rusya ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin'in daveti üzerine yarın günübirlik Rusya ziyareti gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Rusya ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Rusya ziyareti
GİRİŞ 21.10.2019 18:26 GÜNCELLEME 21.10.2019 18:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in daveti üzerine yarın Rusya'ya günübirlik çalışma ziyaretinde bulunacak.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yarın Soçi'de bir araya gelecek ve muhatabıyla heyetler arası görüşmelere başkanlık edecek.

Temaslarda Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin ele alınması, Suriye başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • SORU 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük İsrail devletinin (SION ülkesi) kurulması için Suriye’deki insanların öldürülerek veya göçe zorlanarak Suriye’nin boşaltılması ve ayrıca planlarına göre Türkiye’den de bir parça koparmaları gerekiyor. SDG Hatay’ın kendilerine ait olduğunu ve geri alacaklarını açıkladı. Rusya ve Rejim ordusu bundan sonra Türkiye’yi Suriye’den tamamen çıkarmaya ve sonrasında Hatay’ı da geri almaya çalışır mı? (ABD ve koalisyon güçleri, Arabistan, BAE, Rusya, İran ve Suriye rejiminin bu güne kadar yaptığı şey bu) Bu güne kadar milyonlarca Suriyeliyi öldüren ve göçe zorlayan Suriye rejimi bu işi tamamlayamadan asker ve silah sıkıntısı çekerse, ABD Suriye rejimine nasıl asker ve silah aktarabilir?
    Cevapla
  • SORU 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörü ve silahlanmayı finanse eden Siyonistler, Suriye'deki yıkımı BAE'den ihale ediyorlar. Irak ve Suriye'nin parçalanması, insanların göçe zorlanması, katledilmesi vs. kısacası SION ülkesinin kurulma ihalesi burada yapılıyor. Türkiye Suriye’ye girip ABD'nin önünü kesince, Trump “Türkiye ile ben savaşmam” deyip devir işlemleri için 120 saat mola istiyor. Putin BAE'ne gidip geldikten sonra, ABD Menbiç ve Aynel Arab'ı Ruslara devredip bölgeden çekiliyor. TelRıfat'ta da YPG'lileri koruyan Putin boşta kalan YPG'lileri SDG’ye monte ediyor. SORU: BAE ihaleyi Türkiye'nin güvenini kazanmış olan Rusya'ya mı devretti? BEA'nin finanse ettiği binlerce tır silah ve teröristler Rusya'ya mı kaldı?
    Cevapla
  • Mehmet akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkımızda İnşAllah hayırlısı olur. lakin ben bu rusyanın çamura yatacağını düşünüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...