AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 39 ilçede harekete geçti!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, AK Partinin tek başına iktidar oluşunun 17. yıl dönümü dolayısıyla 6 bin teşkilat üyesi ile il genelinde yeni üyelik çalışması başlattı. İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 39 ilçede harekete geçti!
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 39 ilçede harekete geçti!
GİRİŞ 03.11.2019 19:36 GÜNCELLEME 03.11.2019 19:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.

AK Partinin iktidar oluşuyla Türkiye'nin demokratikleşme sürecine girdiğine vurgu yapan Şenocak, şunları söyledi:



'ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARDIK'

"Bugün 3 Kasım 2002. AK Partimizin Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kuruluşunun ardından tek başına iktidara gelişinin yıl dönümü. 17. yıl dönümümüz kutlu olsun. Hayırlı olsun. Uzun yıllar ülkemize hizmet etmeyi mevlam bize nasip etsin. 17 yılda parti olarak çok güzel işler başardık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıkarken 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sloganıyla bu 17 yılı değerlendirdiğimizde gerçekten artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 17 yıl önceki Türkiye ile günümüz Türkiye'si arasında dağlar kadar fark var. Artık siyasi vesayet dönemi kalktı. Özgürlüklerin kısıtlandığı bir Türkiye değil hukukun üstünlüğü, demokrasinin, özgürlüklerin yaşandığı, istenilen okula gidilebilen bir Türkiye konuşuyoruz."



'2,5 MİLYONA YAKIN ÜYEMİZ VAR'


AK Partinin tek başına iktidar oluşunun yıl dönümünde üye çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Şenocak, "Cumhurbaşkanımızın 'AK Partiyi millet kurmuştur' söylemiyle biz milletimize tekrar gidelim, kurduğunuz partiniz ve teşkilatları olarak sizlere geldik, kapınızı çaldık diyelim. İstanbul'da çok güçlü bir üye profilimiz var. 2,5 milyona yakın üyemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte teşkilat çalışanlarımızla daha iyi bir ivme kazandıracağız." diye konuştu.


İstanbul genelinde 39 ilçede 6 bin teşkilat çalışanıyla birlikte üye çalışmasına başladıklarını söyleyen Şenocak, "İnşallah bugün çok daha fazla yeni AK Partili neferler, üyemiz partimize katılacak. Önümüzdeki süreçte AK Parti ailesi, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde çok daha güçlü bir şekilde yola devam edecek." dedi.



Açıklamanın ardından Şenocak ve teşkilat üyeleri Bağcılar Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. Ahmet ve Meryem Çakmakçı'nın evini üye kaydı yapmak için ziyaret eden Şenocak, burada AK Partinin yaptığı çalışmaları anlattı. Meryem Çakmakçı'nın kaydını yapan Şenocak, üyeliğinin hayırlı olmasını diledi. Şenocak daha sonra 23 yaşındaki Harun Demirkıran'ın üye kaydını yaptı. Demirkıran'a AK Parti'nin gençlere yönelik yaptığı hizmetleri anlattı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    EYT mağdurların yüzü ne zaman gülecek , önce EYT sonra oy .
    Cevapla
  • Alanya 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanya berbat calismiyor yazık el atın artık..
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerel seçimlerden nezaman ders çıkaracağız Ak parti seçmeni niçin partisine küstürüldü yanlışlıklar nezaman düzelecek 2023 ü göremiyoruz
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım 2023 ü vatandaştan başka düşünen yok.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Teskilatlarin tamamının yenilenmesi gerekirhepsi yatıyor ben yıllardır Ak parti üyesiyim daha bir gün teşkilatlar tarafından aranmadım sadece seçimden seçime bir mesaj atıyorlar filan salona filan bakan gelecek katılımınızı bekleriz diye seçimlerde o kadar çalıştım ki hiç bir menfaat beklemeden kendi aracımla ne kadar akraba arkadaş dost varsa hepsine ulaşmaya çalıştım biz yörük aşiretiyiz çok kalabalık bir akraba topluluğumuz var teşkilat başkanları sadece masa başında oturdular biz koyun değiliz bizim sırtımızdan insinler sadece Reis için çalıştık bugün partinin başında Reis olmasın ana vatan parti doğru yol partisi gibi silinip giderler
    Cevapla
  • @nerfurkan 4 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle sayın il başkanı istafa etmeli sade vatandaş olarak devam etmeli sanki yerel seçimlerini ben kaybettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!