'Beştepe'de görüşme' yalanı sonrası Kılıçdaroğlu'na kötü haber

Araştırma şirketi Areda Survey, Türkiye gündemini ele alan bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmada 'Beştepe'de görüşme' yalanının en çok kimi yıprattığı sorusuna katılımcıların yüzde 54,5'i Kemal Kılıçdaroğlu cevabı verdi. İddiaları medyaya kimin servis ettiği sorusuna ise katılımcılar, yüzde 52,2 Kemal Kılıçdaroğlu cevabını verdi.

'Beştepe'de görüşme' yalanı sonrası Kılıçdaroğlu'na kötü haber
'Beştepe'de görüşme' yalanı sonrası Kılıçdaroğlu'na kötü haber
GİRİŞ 29.11.2019 20:30 GÜNCELLEME 29.11.2019 20:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Araştırma şirketi Areda Survey, 1100 kişinin katılımıyla aralarında 'Beştepe'de görüşme' iddiası başta olmak üzere son günlerde en çok konuşulan konularla ilgili bir araştırma gerçekleştirdiğini duyurdu.

 

Areda Survey, 27-28 Kasım tarihleri arasında yapılan araştırma sonuçlarını açıkladı. 'Beştepe'de görüşme' iddialarının da katılımcılara sorulduğunu araştırma sonucunda duyuran şirkete göre iddiaların en çok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yıprattığından yana katılımcıların görüş belirttiği ifade edildi.

"İDDİALAR EN ÇOK KILIÇDAROĞLU'NU YIPRATTI"

Katılımcıların yüzde 54,5'i Kılıçdaroğlu'nu, yüzde 36,9'u Muharrem İnce'yi, yüzde 3'ü CHP'yi, yüzde 2,9'u AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ıve yüzde2,6'da diğerlerini iddiaların yıprattığı belirtildi. İddiaları medyaya kimin servis ettiği sorusuna ise katılımcılar, yüzde 52,2 Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 41,2 CHP'yi karıştırmak isteyenler, yüzde 2,6 Muharrem İnce'ye yakın olanlar, yüzde 1 AK Parti, yüzde 0,2 Ekrem İmamoğlu ve yüzde 3 diğerleri" cevabını verdiği açıklandı.

 

 

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. Muharrem İnce görüşme iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler üzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirdi. Talat Atilla ise haberi Kemal Kılıçdaroğlu'na doğrulattığını açıkladı."

YORUMLAR 19
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancının mumu yatsıya kadar yanar,.. herifler devletin her kademesinde ajangibi.. devleti çökertmeye çalışıyor..
    Cevapla
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kılıçdaroğlunun yalanlarından bıktık artık.utanma da yok bunda.sürekli ülkeyi kilitleyen,engelleyen iftiralar yalanlarla kaos çıkarmak isteyen bir chp ve genel müdürü.ssk yı batıran adamdan ne hayır gelir.ülke dışına çıkan chp liler ülkesini şikayet eder hale geldiler.hdp lileşiyor chp...seçmenler bir ders vermeyecek misiniz bu yalancı taifesine ???
    Cevapla
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı yalancı k.kilicdaroglu yalancı
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradan şu sonuç çıkıyor ittifaklar kendisine yakın olan tezleri savunmuş.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yinede bu yalancı, dolancı, ihanetçi, teröristlerle yan yana kol kola olan bu Düzenbaza bu ülkede oy veriyorlar, asıl araştırılması gereken budur.bu adama oy veren ağır narkoz altında olan hastalıklı kitle neden göz göre göre nargozu yiyor bu açığa çıkarılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı