İletişim Başkanı Altun'dan koronavirüs açıklaması: Şeffaf olmaya devam edeceğiz

İletişim Başkanı Altun, Türkiye'de ilk kez görülen koronavirüs vakasıyla ilgili açıklama yaptı. En etkili tedbirlerin alındığını kaydeden Altun, "Bu konu hakkında tamamen şeffaf olmaya devam edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 11.03.2020 14:56 GÜNCELLEME 11.03.2020 14:56

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesiyle ilgili açıklama yaptı. Altun'un Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"2019’un aralık ayında koronavirüs salgını baş gösterdiğinden bu yana, koronavirüsün Türkiye’de yayılmasını önlemek için gayretle çalışıyoruz. Salgınla başa çıkmak için en etkili tedbirleri almaya devam ediyoruz.

Şu ana dek ülkemizde bir vakaya rastlandı. Söz konusu şahıs karantina altına alındı ve tedavisi sürüyor. Bu süre zarfında aldığımız önlemleri Türk halkıyla ve uluslararası kamuoyuyla zamanında paylaştık ve bu konu hakkında tamamen şeffaf olmaya devam edeceğiz.

Almış olduğumuz emsal niteliğindeki önlemlerin yanı sıra, bilim adamlarımız ve araştırmacılarımız da bu salgına çözüm bulmak için durmaksızın çalışıyorlar. Uluslararası toplumun bu tehdide çare bulmak için birlikte hareket etmesinin vakti geldi."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi