Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Görüntüleri ben de onaylamıyorum

EBA derslerinin etkinlik görüntülerinde verilen bir video sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Görüntülerle ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Ben de onaylamıyorum" dedi. Sürecin yeni ve zorlu olduğunu kaydeden Selçuk, "Anlayışınızı rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Görüntüleri ben de onaylamıyorum
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Görüntüleri ben de onaylamıyorum
GİRİŞ 23.03.2020 16:47 GÜNCELLEME 23.03.2020 16:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA derslerinde gösterilen ve sosyal medyada paylaşılan etkinlik görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. Selçuk, "Görüntüleri ben de onaylamıyorum ve çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum" dedi. Selçuk'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

 

 

Bir haftada üç yeni kanal kurup içeriklerini hazırlamak için ben ve ekibim büyük bir gayretle çalıştık. Dersleri merkez alarak yüzlerce çekimin tamamını kontrol ettik. Bu yoğun süreçte, üzülerek ifade ediyorum ki, görev dağılımında kendilerine güvenerek denetleme ihtiyacı duymadığım ekibin hazırladığı etkinlik saati görüntülerini ben de onaylamıyorum ve çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum. 

Nasıl ki okullarımızdaki içeriklere hassasiyet gösteriyorsak, yayınlara da göstereceğiz.

 

 

Hepimiz için yeni ve zorlu bir süreç. Bu konuda sizlerin de anlayışınızı rica ederim. 

Gözden kaçırdığım birkaç dakikalık bir görüntünün üzerine titrediğim sisteme verdiği zararı konuşuyor olmanın ne kadar rahatsız edici olduğunu anlatamam. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım televizyonlardan bu sahnelerin bin katı ağır sahneler yayınlanıyor. Kimin sesi çıkıyor. Amaç sizi yıpratmak. Siz dik durun. Biz dimdik yanınızdayız.
    Cevapla
  • Mehri Gül 4 yıl önce Şikayet Et
    Ziya öğretmenim emeğine yüreğine sağlık ...yaptıklarını gözü olanlar görebilir görmek istemeyenler de karanliklariyla baş başa kalırlar. ..
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin en iyi ve hakeden bakanlarından biri olan Ziya hocayı sabote etmek isteyen birileri var anlaşılan.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsüne kimse karışmaz müslüman bir ülkede yaşıyoruz bundan daha doğal ne olabir fakat can atakliya gereken ceza verilmeli insalarin dini vecibeleri ile dalga geçmesi yeter artık dedirtti
    Cevapla
  • Kürşat KARA 4 yıl önce Şikayet Et
    devam bakanım tekrarlarınıda bol bol seyri olursa daha güzel olacak uzay çagındayız internet telefon fotograğ çekilip okunsun vesair .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!