İletişim Başkanı Altun'dan '65 yaş' açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun corona virüs tedbirlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Altun açıklamasında, "65 yaş yaşını dolduran vatandaşlarımıza getirilen sokağa çıkma kısıtlaması onları #COVID19 riskine karşı korumayı hedeflemektedir. Bu vatandaşlarımız, diğer bütün vatandaşlarımız gibi bu ülkenin asli üyeleridir, bizlerin kıymetli büyükleridir" dedi.

İletişim Başkanı Altun'dan '65 yaş' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan '65 yaş' açıklaması
GİRİŞ 24.03.2020 13:13 GÜNCELLEME 24.03.2020 13:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Altun'un açıklamaları şöyle;

Büyüklerimizi taciz eden, onları küçük düşürmeye çalışan, rızaları olmaksızın görüntüleyen, sosyal medyada alay ve linç konusu yapan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler yapılmaktadır. COVID19’a karşı mücadelemiz devlet-millet birlikteliğiyle kararlılıkla sürmektedir.

Bilinmelidir ki bu saldırganlığa ve ayrımcılığa göz yuman, alkış tutan herkes dayanışma ruhumuzu zedelemektedir. Büyüklerimize destek olan, onların alışverişlerini yapan, halini hatırını soran vatandaşlarımız ise öz değerlerimizin neferleridir. Sağolsunlar, varolsunlar!

65 yaş yaşını dolduran vatandaşlarımıza getirilen sokağa çıkma kısıtlaması onları #COVID19 riskine karşı korumayı hedeflemektedir. Bu vatandaşlarımız, diğer bütün vatandaşlarımız gibi bu ülkenin asli üyeleridir, bizlerin kıymetli büyükleridir.

YORUMLAR 2
  • Hakkı Coşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru düşünce teşekkür ederim.
    Cevapla
  • cevdet 4 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan sokağa çıkma yasagı uygulamaya başladı bizde yarından itibaren 40 yaş üstü ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasagı uygulamalıyız italya gibi olmamak için hızlı davran malıyız 1-2 hafta sonra belki tamamen sokaga çıkma yasagı uygulanacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço