İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasında bu sabah yasaktan muaf olanlar yine sıkıntılı anlar yaşadı.

Sokağa çıkma yasaklarının 6. haftasında çalışmak zorunda olanlar toplu ulaşımda yine zorluk yaşadı. Yürümek zorunda kalanlar, otostop çektiğini söyleyenler, otobüslerin arkasında koşturan sağlık çalışanları mesaiye ya da evlerine gitmeye çalıştı. Cevizlibağ otobüs durağında bekleyen bir hemşire gelen otobüse binme telaşı yaşadı.

YARIM SAAT YÜRÜYORLAR

Yürüyerek evine gitmeye çalışan tekstil işçisi Hasan Dilmaç ise, "İşten eve gidiyorum, tekstilde çalışıyorum. Yarım saat yürüyorum, Çiftehavuzlar'dan Seyran'a kadar yürüyorum" diye konuştu.

"OTOSTOP KULLANMAK ZORUNDA KALDIM"

Kızıyla hastaneden dönen bir kadın ise otostop çekmek zorunda kaldığını belirterek, "Bugün sorun yaşadım, vasıta bulamadım. Şişli'den Bağcılar'a gitmem gerekiyordu, gitmekte çok zorlandım. İnsanlardan yardım istemek zorunda kaldım. Aracım yok zaten. Kızımın ameliyat sonra tamponlarının çıkması gerekiyordu, kanaması vardı, hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım. İnsanlardan, erkeklerden, farklı kişilerden yardım istemek zorunda kaldım. Bir nevi otostop kullanmak zorunda kaldım. Sabahın 8'inden beri sokaktayız" dedi.

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Polis 16.05.2020 18:43
    Polis memuruyum bizlerde otostop çekiyoruz maalesef ekip otoları herkesi alamıyor
  • Doganay 16.05.2020 17:20
    Hersey daha güzel olacak. Diye diye İstanbul'u Pkk temsilcisine peşkek çektiniz. Demek ki sizin istediğiniz güzellik buymus. Herkes hakkettiği gibi yönetilir. Bu işin kötü tarafı kurunun yanında yaşta yanıyor işte.
  • Mertcan 16.05.2020 17:12
    Hiç kimseye üzülmüyorum hatta iyi oluyor nasıl yönetilmek istiyorsanız öyle yönetiliyorsunuz . Her şey daha güzel olmuyormu????
  • Atmaca 16.05.2020 17:07
    Herşey çookk güzel oluyor.ver izmir marşını verr.daha beter olun
  • Serhat 16.05.2020 16:52
    Her şey iyi olacak..bekleyin..Gelecek seçimde de oylar yine Ekrem başkana..Devam edin bu şekilde..Hak ettiniz bunları...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek